Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Roman a izbucnit după acuzațiile la adresa ei: "Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele"

Oana Roman a izbucnit după acuzațiile la adresa ei: "Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele"

Un articol de: Adela Iacob - 31 Mar 2021, 10:55

Oana Roman este extrem de revoltată după ce a fost aspru criticată de mai mute persoane pentru faptul că și-a internat mama într-un centru de recuperare. Ea a mărturisit că oamenii au acuzat-o că și-a dus mama la azil, pentru a scăpa de grija ei. 

Mioara Roman a fost însă diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată. Pentru că nu se mai descurca cu îngrijirea ei, Oana Roman a decis să-și interneze mama o lună într-un centru de tratament.

Mioara Roman este tratată într-un complex de lux, unde costurile pentru o lună sunt între 2500 și 4000 de euro. 

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman, la Antena Stars, conform Click.

Mai mult decât atât, Oana a postat pe Facebook mai multe fotografii cu centrul de lux, fiind un centru de recuperare de lux pentru seniorii cu probleme de sănătate.

“Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus Oana.

Citeşte mai multe despre:   oana roman  -   mioara roman  -   azil