Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Oana Radu trece prin CLIPE GROAZNICE! Artista nu mai are pace de zile: Doctorii sunt foarte rezervați...

Oana Radu trece prin CLIPE GROAZNICE! Artista nu mai are pace de zile: Doctorii sunt foarte rezervați...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 23 Aug 2019, 12:37

Sunt momente groaznice pentru Oana Radu. Artista nu mai are pace de zile și de nopți întregi, după ce iubitul ei a fost incendiat, în urma unui atac greu de înțeles. Au trecut opt zile de la momentul groaznic, însă situația lui Alin, tânărul cu care urmează să se căsătorească, nu pare să se îmbunătățească.

JURNALUL SECRET AL LUI ARSENIE BOCA: PROFEȚIILE CARE DAU FIORI ROMÂNILOR, CHIAR DE SFÂNTA MARIA! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC...

Oana Radu și-a găsit puterea de a vorbi despre calvarul ei. Cântăreața a mărturisit că are puterea să spere, datorită faptului că știe că primele trei săptămâni sunt critice.

DIETA-FULGER CU DOAR UN SINGUR INGREDIENT. SLĂBEŞTI 7 KILOGRAME ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ!

Iubitul ei este în comă indusă, iar ea suferă alături de el la fiecare pas. Nu mănâncă, nu doarme și abia respiră. Încă nu îi vine să creadă că ceea ce i se întâmplă este adevărat și speră la o minune, în condițiile în care medicii sunt rezervați.

ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ULUIȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!

„Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru. Noi îl așteptăm acasă”, a spus Oana Radu.

Iubitul Oanei Radu a ajuns la spital cu arsuri pe 75% din suprafața corpului, iar de la Craiova a fost transfera la București, acolo unde medicii se luptă zi de zi pentru a-l ține în viață. Oana Radu a mărturisit că acesta are imunitatea extrem de scăzută și că nu a reușit să-l vadă până în acest moment, pentru că l-ar putea omorî orice microb venit de afară, iar medicii au spus că este mai bine ca toți cei dragi să păstreze distanța, până ce starea lui Alin va putea fi una stabilă. Din cauza arsurilor grave, iubitul Oanei Radu este în comă indusă, căci durerile ar fi insuportabile pentru acesta.

Citeşte mai multe despre:   Alexandra Irina  -   Oana Radu