Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CLIPE CUMPLITE LA TEATRU! Oana Pellea, LUATĂ CU SALVAREA de pe scenă! Din păcate...

CLIPE CUMPLITE LA TEATRU! Oana Pellea, LUATĂ CU SALVAREA de pe scenă! Din păcate...

Un articol de: Andrei Ștefan - 11 Dec 2019, 11:54

Oana Pellea a trecut prin clipe grele!

BOMBA MOMENTULUI! GINA PISTOL, OTRĂVITĂ ÎN ASIA?! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP (GALERIE FOTO)

Luni seara, în timpul piesei de teatru “Efectul razelor gamma asupra crăiţelor lunatice”, jucată la Filarmonica Banatul din Timişoara, actrița a suferit o fisură la piciorul stâng. 

Cu toate acestea, dând dovadă de profesionalism și respect pentru spectatori, Oana Pellea a dus la bun sfârșit spectacolul.

ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA LUI CRISTI BORCEA: O IUBEȘTE CA UN NEBUN! VALENTINA PELINEL A AFLAT TOTUL DESPRE COPIL (GALERIE FOTO)

„O mare actriţă levitând. În seara asta, pe o scenă din Timişoara, în timpul spectacolului, Oana Pellea şi-a luxat piciorul, dacă doar luxaţie e. Nu doar că şi-a dus spectacolul până la capăt într-un baston ce părea de recuzită, fără ca nimeni din sală să bage de seamă că s-a întâmplat ceva, dar a avut puterea să ne facă să râdem şi să plângem cu personajul ei până la sfârşit. Iar noi am râs, am tot râs şi am plâns în deplină inocenţă. La ieşire, a fost dusă cu salvarea. A levitat pe scenă până la ultimele aplauze”, a declarat Vasile Popovici, un spectator aflat în sală, citează Click.

La finalul piesei, actriţa a fost dusă cu salvarea la Spitalul Judeţean din Timişoara.

CLIPE DE GROAZĂ! MIRABELA DAUER, BĂTUTĂ ȘI AMENINȚATĂ CU MOARTEA! DIN PĂCATE, A PARALIZAT...

„Din păcate, accidentul de pe scenă s-a soldat cu o fisură urâţică la piciorul stâng... voi fi indisponibilă două luni. Mă bucur că am putut duce spectacolul la bun sfârşit şi pentru asta mulţumesc Bunului Dumnezeu”, a postat ulterior Oana Pellea pe pagina de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   oana pellea