Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC monden! OANA LIS, în lacrimi! A luat boala incurabilă de la VIOREL! Nu se mai poate face nimic

ȘOC monden! OANA LIS, în lacrimi! A luat boala incurabilă de la VIOREL! Nu se mai poate face nimic

Un articol de: Stirescu.ro - 02 Feb 2019, 09:51

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz! În ciuda criticilor povestea de iubire dintre cei doi a rezistat mulți ani, cu toate că nu a fost doar soare pe strada lor.

În afară de problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, cei doi au avut de înfruntat și probleme financiare, cauzate de dependența de păcănele a fostului primar al Camitalei. Mai mult, nici măcar Oana Lis nu este străină de acest viciu.

În cuplul lor au existat certuri mari din cauza lipsei banilor. Nu de puține ori Viorel Lis ar fi acuzat-o pe soția lui că joacă economiile la păcănele, cheltuind prea mulți bani, scrie wowbiz.ro.

 „În orice cuplu, poate numai la milionari nu sunt certuri pe bani. Cred că în orice cuplu, unul dintre motivele de ceartă este capitolul financiar. Şi eu şi Viorel suntem aceeaşi zodie, Peşti, şi amândoi suntem cheltuitori, dar pentru că eu fac cumpărăturile, plătesc facturile, nu realizează. Am început să îmi fac liste cu program în Excel cu ce cheltuiesc, renunţ la alte lucruri, de exemplu, nu mi-am mai cumpărat haine. Ca să dau un pont pentru doamne, toate rochiile pe care le aveam de seară sau lungi, mi le-am tăiat la croitor, ca să le port ziua. Da, nu îmi mai cumpăr haine pentru că dau prea mulţi bani şi îmi cumpăr lucruri de machiaj mai ieftine, ca să pot să ies, pentru că aceasta este plăcerea mea”, a povestit Oana Lis.

Citeşte mai multe despre:   oana lis  -   viorel lis