Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Rămas bun Viorel... Până la urma s-a întâmplat, Oana a făcut, în lacrimi, anunțul trist: Din păcate Viorel Lis...

Rămas bun Viorel... Până la urma s-a întâmplat, Oana a făcut, în lacrimi, anunțul trist: Din păcate Viorel Lis...

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Dec 2018, 14:32

Oana Lis a dezvăluit că a fost la un pas de sinucidere! Ea a mărturisit că a trecut printr-un moment foarte dificil în trecut, când se simţea complexată de faptul că acumulase multe kilograme, astfel încât obezitatea o afectase fizic și psihic!

"În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit", a dezvăluit Oana Lis într-o emisiune televizată.

Soția fostului edil al capitalei a mai vorbit și despre familie, spunând că singura persoană din familie cu care mai ține legătura este bunica sa.

"Când Viorel era într-o funcție, când îmi era bine, toți erau lângă mine(n.r: familia), și mie când mi-a fost greu mi-au fost alături necunoscuții", a adăugat Oana Lis, potrivit spynews.ro.

Oana Lis a recunoscut că acum se simte bine, că și-a depășit complexele și că e din nou încrezătoare în ea însăși.

Citeşte mai multe despre:   Oana Lis  -   Viorel Lis