Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Confesiunile ȘOCANTE ale Oanei Lis! A fost ABUZATĂ SEXUAL chiar de TATĂL EI! ''Am avut gânduri de suicid'' (VIDEO)

Confesiunile ȘOCANTE ale Oanei Lis! A fost ABUZATĂ SEXUAL chiar de TATĂL EI! ''Am avut gânduri de suicid'' (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Ian 2019, 10:48

Invitată la „Teo Show”, Oana Lis a povestit  despre o perioadă sumbră din viața ei. Aceasta a fost abuzată sexual de tatăl ei, în copilărie.

„Familiei mele i-a fost greu să accepte. Cum să vă gândiţi că cineva ar putea să inventeze aşa ceva. L-am iertat. Am trecut de la ură, la furie, dorinţă de răzbunare. L-am ales pe Viorel pentru că mi-a oferit siguranţă. Tata nu doar că m-a violat, îmi spunea că el o să mă iubească toată viaţa. Era gelos dacă ieşeam cu cineva. La 14 ani mi-a cumpărat un vibrator. Pe vremea aceea nici nu existau în România. Am avut gânduri de suicid. Cred că făceam cancer, o boală gravă autoimună, nu mai puteam să ţin în mine. Am vrut să mă răzbun pe tatăl meu, am vrut să sufere şi el. Am stat de vorbă cu un duhovnic, i-am povestit şi mătuşii mele", a spus Oana Lis la Teo Show, scrie Wowbiz.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Treptat, Oana a învăţat să depăşească traumele din adolescenţă. 

„Sunt stăpâna vieţii mele, acest psihopat nu mai are putere asupra mea. Încă merg la terapie, încă lucrez cu mine. Şi ăsta e un pas spre vindecare, să vin să vorbesc aici, cu tine.  Sunt dependentă de afecţiune, de atenţie, de iubire”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   oana lis  -   viorel lis