Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete O altă gravidă din showbiz FACE MARELE ANUNȚ! Simona Gherghe tocmai a scris că...

O altă gravidă din showbiz FACE MARELE ANUNȚ! Simona Gherghe tocmai a scris că...

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Mar 2019, 14:36

Simona Gherghe a luat o decizie vitală înainte de a naște.  “Când e vorba despre copiii noștri, vrem întotdeauna să alegem tot ce-i mai bun. De la alimentație, până la sănătate și educație. Cumva, căutările astea încep încă de când pruncul e în burtică, așa că am cântărit cu mare atenție alegerea pachetului de celule stem, pentru cel de-al doilea copil al nostru. Și nu-a fost deloc ușor. Ne-am documentat temeinic și am ales #LifeSolutions, partenerul Vita 34. Iată de ce: este prima și cea mai mare bancă de celule stem din Germania, cu o experiență de peste 20 de ani.

Ni s-a părut important că e singura bancă de celule stem din Germania, care are și bancă publică (în România, nu există, încă, acest concept). Iar Life Solutions oferă clienților săi, gratuit, acces la o proba compatibilă din banca publică Vita 34. Există și o asigurare pe 50 de ani, pentru proba bebelușului nostru. Sunt multe bănci care oferă stocare, însă, de cele mai multe ori, părinții nu sunt informați și asupra costului imens, în cazul nedorit al unui transplant de celule stem. #LifeSolutions oferă clienților săi un suport financiar, pentru transplant, de 100 de mii de euro.

Evident, sperăm din tot sufletul să nu fie vreodată nevoie de celulele stem recoltate la naștere, dar, că orice părinte responsabil, preferăm să le știm acolo, în siguranță! #LifeSolutions #Vita34”, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   simona gherghe