Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cel mai PICANT DETALIU de la nunta Andreei Bălan! Vedeta l-a chemat pe tatăl său la nuntă: Situația este...

Cel mai PICANT DETALIU de la nunta Andreei Bălan! Vedeta l-a chemat pe tatăl său la nuntă: Situația este...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 12 Sep 2019, 16:08

Fanii au fost încântați să primească vestea că tatăl Andreei Bălan, Săndel, va ajunge la nuntă, deși certurile dintre ei au umplut primele pagini ale ziarelor de-a lungul timpului.

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

Deși multă lume credea că cei doi sunt încă la cuțite, artista a declarat că totul este bine între ea şi tatăl ei, Săndel Bălan, deşi, s-a spus de nenumărate ori în ultimul timp că nu reuşesc să ajungă la un numitor comun. Andreea Bălan a precizat că nu este certată cu Săndel Bălan şi că acesta va veni, fără dar şi poate, la nuntă, pe 15 septembrie, potrivit spynews.ro.

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

De asemenea, Andreea Bălan a ţinut să precizeze că la cununia civilă nu au fost nici părinţii lui George, nici bunicii, dat fiind faptul că nu au considerat că este necesar să cheme toată familia. Acum însă, situaţia este diferită şi toţi cei care îi iubesc le vor fi alături. 

„Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.”, a spus Andreea Bălan.

MIHAI BENDEAC ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! FRATELE SĂU, ASPIRANT LA GLORIE, TOCMAI A DEVENIT CAMPION LA...

Citeşte mai multe despre:   Andreea Balan