Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A mințit în tot acest timp?! Secretul lui Cabral s-a AFLAT! Nimănui nu i-a venit să creadă: Adevăratul nume al prezentatorului este....

A mințit în tot acest timp?! Secretul lui Cabral s-a AFLAT! Nimănui nu i-a venit să creadă: Adevăratul nume al prezentatorului este....

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Ian 2019, 14:57

Puţini sunt cei care ştiu cum îl cheamă cu adevărat pe celebrul prezentator TV Cabral. Mai mult, unul dintre cele două prenume ale vedetei provoacă o surpriză uriaşă.

Ibacka Dzabana Neculai Cabral este numele cunoscutei vedete, iar prenumele Neculai – derivând de la Nicolae –  este cât se poate de… moldovean.

Mai mult, prenumele Neculai este încărcat de semnificații spirituale. Sfântul Nicolae este icoană bunătății și a dărniciei. Se trăgea din părinți creștini și bogați, dar după moartea acestora și-a împărțit întreagă avere săracilor și s-a călugărit. Ajungând Mitropolit, Sfântul Nicolae se ocupă mai mult decât oricine de soartă celor necăjiți, ajutându-i cu merinde și bani, cu sfaturi și rugăciuni. Sfântul Nicolae este patronul și ocrotitorul copiilor, care așteaptă în fiecare an daruri de ziua acestuia, pe 6 decembrie.

O parte din sfintele sale moaște se află la Biserică Sf. Gheorghe – Nou din centrul Bucureștiului, loc de permanent pelerinaj pentru credincioșii români din întreagă țara și nu numai.

Cabral Dzabana Neculai Ibacka este prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing. În 1994 el a fost vicecampion european la kickboxing, potrivit cancan.ro.

 

Citeşte mai multe despre:   Cabral Ibaka