Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete NUCLEARA în SHOWBIZ! INCREDIBIL ce a FĂCUT ANGELA SIMILEA cu MARADONA. DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! Nu ai fi crezut aşa ceva!

NUCLEARA în SHOWBIZ! INCREDIBIL ce a FĂCUT ANGELA SIMILEA cu MARADONA. DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! Nu ai fi crezut aşa ceva!

Un articol de: Adela Iacob - 06 Feb 2020, 22:06

Celebrul prezentator, Octavin Ursulescu îşi aminteşte cu mare plăcere de momentele petrecute alături de Angela Similea. Totul se petrecea în 1990, la prima lui vizită în afara ţării. Ursulescu se afla împreună cu Angela Simila şi formaţia Savoy la Sanremo unde artiştii urmau să suţină câteva spectacole în cadrul unui festival.

CUTREMUR ÎN MUZICA POPULARĂ: CORNELIA REDNIC, DE NERECUNOSCUT! A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS (FOTO)

Celebrul prezentator TV a vorbit despre faima de care se putea bucura celebra artisă la vremea respectivă şi mai ales despre cum l-a cunoscut frumoasa Angela Similea pe Maradona. "Angela a făcut parte din delegația României la ”Sanremo Libertă”, un spectacol cu vedete din fostele țări socialiste, prost organizat însă, desfășurat cu sala goală. Cum festivalul mare începea peste 2 zile, ceilalți s-au întors în țară, dar eu (invitat să scriu editoriale de către un mare ziar din Milano) și Angela am rămas. Cum în seara Galei am primit de la organizatori invitații în primul rînd, am rămas în sala presei și i le-am oferit Angelei, care a stat lîngă...Maradona!", a povestit Ursulescu, potrivit Wowbiz.ro.  

CUTREMUR MONDEN! OANA ROMAN A FĂCUT GESTUL EXTREM, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE MARIUS ELISEI! DIN PĂCATE, NU SE MAI POATE FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

Octavian Ursulescu a fost preyentator al multor emisiuni TV, evenimente şi festivaluri. Împreună cu Angela Similea şi Savoy, Ursuleanu a făcut cele mai multe turnee. Octavian a avut şansa să cunoască îndeaproape vedete de prim rang din showbizul românesc.

DOAMNE, DUMNEZEULE! OANA LIS, BOLNAVĂ DE CORONAVIRUS?! VIOREL LIS E ÎNGROZIT! ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP DE FRICĂ

Pe Angela Similea a revăzut-o la lansarea cărţii sale despre Titus Munteanu. Celebrul prezentator TV spue că este întotdeauna bucuros când se reîntâlnesc." M-am bucurat mult s-o revăd anul trecut atat la lansarea cărții mele despre Titus Munteanu (care a făcut cu ea show-uri TV memorabile), cît și la cea în care Marius Țeicu a reeditat, la casa de discuri Eurostar, șlagărele sale cîntate de ea. Angela Similea a promis atunci să reintre în studio, iar eu sper s-o revedem și pe scene!", a povestit Ursulescu, după cum relatează sursa citată anterior. 

Citeşte mai multe despre:   angela similea