Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Notele pe care le-a obținut Selly la examenul de Bacalaureat. „Să vă văd ce mai ziceți”

Notele pe care le-a obținut Selly la examenul de Bacalaureat. „Să vă văd ce mai ziceți”

Un articol de: Adela Iacob - 30 Iun 2020, 13:01

Vlogger-ul Selly de la 5GANG a scăpat de emoțiile Bacalaureatului. Tânărul și-a publicat notele pe Instagram și se declară mulțumit cu rezultatul obținut la examenul maturității.

 

Ce note a obținut vlogger-ul Selly la BAC

 

Vlogger-ul Selly și-a publicat notele de la Bacalaureat 2020 pe Instagram.

Așa cum a promit, tânărul absolvent al clasei a XII-a și a publicat notele de la examenul maturității: 9.50 la Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie.

„Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly pe Insta, afișând media finală: 9.60!

 

Cine este Selly, vlogger-ul cu milioane de vizualizări pe Youtube

 

Andrei Şelaru, alias Selly, este născut la data de  28 februarie 2001, la Craiova, și este un vlogger român şi cântăreţ, cunoscut cel mai bine pentru canalul său de YouTube.


Andrei Şelaru s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova într-o familie cu posibilităţi materiale modeste, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic. Andrei a fost de mic foarte interesat de tot ceea ce se întâmpla în spatele camerelor, precum schimbarea perspectivei sau unghiului la TV.Acesta şi-a petrecut o mare parte din copilărie stând pe calculator, uneori spunând că internetul ar fi mai interesant decât lumea din jur.

Andrei Şelaru a aflat de platforma YouTube de la profesoara lui de engleză, prin anii 2008-2009,acesta nu se gândea vreodată că va ajunge cel mai urmărit vlogger român. Totul a început in anul 2013, când, la insistenţele lui Andrei de peste un an, a primit în sfârşit de la părinţi o cameră video „O toshiba obosită”.Primul videoclip al lui Andrei Şelaru, intitulat „Selly’s Vlog - 10 lucruri despre mine” a fost încărcat pe platforma YouTube în data de 21 decembrie 2012.Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Daca Google ar fi om” şi „Rap Battle”. În data de 21 decembrie 2017 îşi face debutul în trupa 5GANG, odată cu lansarea primei melodii din repertoriul acesteia „Singuri Acasă”.

 

Depunerea contestațiilor la Bacalaureat 2020

 

Elevii nemulțumiți de note pot depune contestaţii în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 20:00 şi 1 iulie, între orele 8:00 – 12:00.

Rezultatele finale, după soluționarea tuturor contestaţiilor, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

Contestațiile pentru Bacalaureat 2020 pot fi depuse atât la secretariatul școlii la care au dat examenul, cât și online, prin mijloace electronice.  În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modipot depune contestaţiifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.


Sesiune specială pentru Bacalaureat 2020


În premieră, anul acesta, Ministerul Educației a decis să organizeze anul acesta și o a doua etapă a Bacalaureatului. La această etapă vor participa doar absolvenţii care au avut temperatura peste maximul admis, adică 37,3 grade Celsius, au fost in izolare, carantină, au afecţiuni cronice care pot creşte receptivitatea sau severitatea afecţiunii în contextul pandemiei, sunt spitalizaţi/internaţi, în prima etapă a examenelor naţionale, pentru diverse afecţiuni.


29 iunie - 3 iulie: înscrierea candidaților

6 iulie: Limba și literatura română - proba E a) - proba scrisă

7 iulie: proba obligatorie a profilului - proba E c) - proba scrisă

8 iulie: proba la alegere a profilului și a specializării - proba E d) - proba scrisă

9 iulie: Limba și literatura maternă - proba E b) - proba scMonica Anisie a mai dat asigurări că universitățile vor realiza calendarele de admitere în așa fel încât să permită participarea și absolvenților din sesiunea specială. De asemenea, în ceea ce privește elevii care vor să plece la studii în străinătate, ministrul a dezvăluit că s-a ajuns la un acord cu omologii celorlalte state pentru un calendar comun.risă

10 iulie: afișarea rezultatelor (ora 12:00)

10 iulie: depunerea contestațiilor (între orele 14:00 - 19:00)

12 iulie: afișarea rezultatelor finale (după ora 12:00)

Citeşte mai multe despre:   selly