Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Noi detalii în divorțul momentului. Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală făcută pe numele lui Pepe

Noi detalii în divorțul momentului. Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală făcută pe numele lui Pepe

Un articol de: Adela Iacob - 25 Noi 2020, 09:35
FOTO: Instagram Vedete

Decizie radicală luată de Raluca Pastramă. Bruneta și-a retras plângerea penală făcută pe numele soțului ei, dar instanţa a obligat-o la plata cheltuielilor judiciare de 500 de lei

 

Din ce motiv ar fi agresat-o Pepe pe Raluca Pastramă

 

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe nu mai este un subiect necunoscut pentru oamenii din România. Deși ambii parteneri au declarat că doresc o despărțire fără zgomot, lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată.

Raluca Pastramă a depus plângere la poliţie după ce ar fi fost agresată în plină stradă, în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde fiicele ei merg la cursuri de tenis, chiar de către soțul ei. De asemenea, bruneta a cerut un ordin de protecție pe numele lui Pepe după ce acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Conform Cancan.ro. Pepe ar fi lovit-o pe Raluca, cu podul palmei, peste față, pentru a nu-i lăsa urme. Imediat după ce a comis aceste fapte oribile, Pepe ar fi fugit de la fața locului.

Se pare că motivul bătăii pe care artistul i-ar fi aplicat-o soției sale ar fi fost o criză de gelozie, care s-a transformat într-o adevărată ceartă.

Scenele au avut loc în timp ce fiicele celor doi se aflau pe teren, alături de antrenorul lor de tenis.

După acest moment plin de tensiune fizică, Raluca Pastramă a depus plângere penală pe numele soțului ei, cerând un ordin de protecție, însă pare că s-a răzgândit și a retras plângerea penală făcută.

 

Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală

 

Procesul în care Ionuț Pascu era acuzat că a lovit-o pe mama copiilor săi a fost încheiat, marţi, de Judecătoria Sectorului 2, după ce tânăra şi-a retras plângerea penală prealabilă.

Informația a fost făcută publică și pe site-ul de instanțe, iar cheltuielile de judecată vor fi suportate de către Raluca Pastramă, ea fiind cea care a și pornit întregul proces.

”Ședință din 24.11.2020, ora: 14:00, la completul: Camera de Consiliu – 12

Tip soluție: Ia act de renunțare la judecată

În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civila, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecata formulata Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judectoria Sectorului 2 București”, se arată în decizia instanței.

Citeşte mai multe despre:   pepe  -   raluca pastrama