Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Noi controverse în Familia Regală. Kate Middleton, de neînvins în drumul către succes. Ducesa de Cambridge se visează deja REGINĂ

Noi controverse în Familia Regală. Kate Middleton, de neînvins în drumul către succes. Ducesa de Cambridge se visează deja REGINĂ

Un articol de: Adela Iacob - 30 Mai 2020, 19:46
FOTO: Hepta.ro Vedete

Soția Prințului William a încercat întotdeauna să se comporte perfect, iar acesta ar putea fi și unul dintre factorii care i-a influențat relația cu familia dar și căsnicia cu fiul cel mare al Prințesei Diana.

În spațiul public, Kate și William au prezentat întotdeauna ideea unei familii fericite, iar în timpul pandemiei s-au implicat în activități caritabile. Mai mult decât atât, William a fost cel care a ținut locul Monarhului în tot acest timp, fapt care a atras și mai mult atenția asupra cupului.

Părinții a trei copii adorabili, Ducii de Cambridge par a se pregăti cum se cuvine de rolul pe care îl vor dobândi într-o bună zi. Este vorba de „premiul cel mare”, cum a mai fost numit în tabloidele britanice și anume tronul Reginei Elisabeta a II-a.

Revista Tatler a intrat în culisele familiei de la Palatul Buckingham și a aflat detalii inedited din viața personală a lui Kate, dar și despre modul în care aceasta interacționează cu personalul și prietenii.

 

Kate Middleton visează la momentul în care va deveni „Regină”

 

Povestea de dragoste dintre William și Kate a inspirit zeci de tinere să creadă în basme. În spatele imaginii perfecte însă, se pare că ar sta firea hotărâtă, dar și instinctual de surpraviețuire de care Ducesa a dat dovadă. Surse apropiate ale cuplului, au decalrat pentru Tatler că soția Prințului William este o femeie extrem de ambițioasă, iar modelul care a stat întotdeauna ca sursă de inspirație este chiar Regina Elisabeta a II-a.

„Am petrecut mult timp alături de Kate şi pot să spun că este impenetrabilă. Nu există nimic care să-i placă sau să-i displacă. Are un simţ crud al supravieţurii, la fel ca toţi cei din familia de Windsor. Acesta este motivul pentru care este ireproşabilă. Îşi ţine capul plecat, deoarece marele premiu de a deveni regină este excelent. Își modelează comportamentul după cel al Reginei”, relatează Tatler. În numărul de iunie al revistei britanice Kate Middleton este numită „Catherine cea Mare”.

 

Relația dintre William și Kate, epuizată de îndatoririle regale
 

Odată ce Harry și Meghan Markle au decis să părăsească familia regală și să se mute în Los Angeles, toate îndatoririle de mambrii seniori ai familiei le-au revnit Ducilor de Cambridge.

Surse apropiate ale cuplului de la Palatul Kensington susțin că Ducesa este o femeie extrem de ambițioasă și își pune întotdeauna pe primul loc datoria față de familia regală. În ultimul timp însă, aceasta a exagerat cu toate activitățile, iar acum s-ar simți extrem de obosită și copleșită.

Mai mult decât atât, William și Kate și-ar fi dorit să se poată ocupa singuri de cei trei copii, care să crească totuși cât mai liniștiți și cât mai departe de lumina reflectoarelor. Însă, odată cu Megxit și micuții Ducilor ar urma să fie în centrul atenției cât mai curând.

Kate este deranjată de comportamentul pe care l-au avut cumnații ei, dar mai ales de volumul de muncă pe care trebuie acum să îl gestioneze singură, alături de Prințul William.

„Kate este extrem de furioasă din cauza volumului de muncă. Sigură că zâmbește și este fericită întotdeauna, însă nu își dorește aceste lucruri. Muncesc extrem de mult și sunt nevoiți să se comporte și să reacționeze întotdeauna ireproșabil, indiferent de circumstanțe, dar nu au șansa să se bucure de o vacanță alături de copii”, au explicat surse pentru publicația britanică.

Kate Middleton și Prințul William, fiul cel mare al Prințesei Diana, s-au căsătorit în 29 aprilie 2011. Împreună, Ducii de Cambridge au trei copii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Citeşte mai multe despre:   Kate Middleton  -   Printul William