Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDAL în showbiz! Nicoleta Voicu a RĂBUFNIT, după ce Gheorghe Turda a anunţat că se gândeşte la o nouă relaţie: Să fii cu orice...

SCANDAL în showbiz! Nicoleta Voicu a RĂBUFNIT, după ce Gheorghe Turda a anunţat că se gândeşte la o nouă relaţie: Să fii cu orice...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 11 Sep 2019, 14:26

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda a ajuns la final în urmă cu câteva luni, doar că cei doi pare că mai au multe de împărţit. Cel puţin, vorbe. După ce Gheorghe Turda a anunţat că are multe admiratoare şi că se gândeşte la o nouă relaţie, Nicoleta Voicu a scris un mesaj acid. 

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

Nicoleta Voicu i-a transmis lui Gheorghe Turda prin intermediul reţelelor de socializare că, dacă va fi cu orice femeie măcar pe jumătate cum a fost cu ea, aceasta nu va rămâne lângă el mult timp. Ba chiar, nici jumătate din cât a stat ea, potrivit spynews.ro.

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

"Domnule Turda, să fii cu orice femeie din viața ta pe jumătate cum ai fost cu mine și garantat nu va rămâne nici jumătate din timpul pe care l-am stat eu cu tine!", a transmis Nicoleta Voicu pe reţelele de socializare. 

MIHAI BENDEAC ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! FRATELE SĂU, ASPIRANT LA GLORIE, TOCMAI A DEVENIT CAMPION LA...

Gheorghe Turda este acum bărbat singur și fără obligații. Artistul nu exclude posibilitate ca în curând să iubească din nou. Însă, printre cuvintele despre posibila viitoare relaţie, Gheorghe Turda a "aruncat" şi câteva "săgeţi" la adresa fostei iubite, ceea ce a enervat-o pe Nicoleta Voicu.

"Am pe an peste 150 de concert. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata. 

Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație.", a spus Gheorghe Turda

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac