Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nicoleta Voicu face acuzații GRAVE la adresa lui GHEORGHE TURDA: Am suferit mult

Nicoleta Voicu face acuzații GRAVE la adresa lui GHEORGHE TURDA: Am suferit mult

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Mar 2019, 13:41

Nicoleta Voicu, una din cele mai importante femei din viața lui Gheorghe Turda face declarații năucitoare. 
„Ne putem ridica din nimic. După divorț, efectiv am luat viața de la zero. E mult mai greu acum. Am ajuns în punctul în care nu mai cred în cuvinte deloc”, spune Voicu.


„Eram cu psihicul la pământ, nu aveam niciun orizont. Cel puțin artistic, mă desprinsesem de un om care era baza tuturor legăturilor profesionale. Practic, eram ca într-un aeroport, se derulau toate destinațiile și eu n-aveam nicio destinație. Iar situația asta a mea e destul de delicată, cu creditul la bancă nu-mi permit nicio… și deja sunt așa, într-o oarecare situație ușor delicată. Tot se speculează atât că am stat pentru bani. Nu, am avut concerte în ultima perioadă împreună”, a completat femeia, conform wowbiz.ro, care citează cancan.ro.

Cât despre Turda, femeia susține că a suferit mult și că interpretul este deja istorie pentru ea: „Da. Am suferit, bineînțeles că am suferit. Au fost vreo două săptămâni, eram aici și aveam sentimentul că sunt tot acolo. M-am obișnuit cu greu, dar m-am mobilizat artistic.

Nu cred că avem să ne reproșăm ceva unul celuilalt. Pur și simplu, a fost o nepotrivire. Mai degrabă, au fost oameni din afară care au influențat, am eu certitudinea asta. Fiind cunoștințe din apropierea lui, trecutul lui, au avut greutate cuvintele. Eu fiind mai nouă în viața lui, a fost mai greu să demonstrez cu sufletul cele mai bune intenții”.
 

Citeşte mai multe despre:   nicoleta voicu  -   gheorghe turda