Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nicolae Ceaușescu, SFÂNT, la 30 de ani de la căderea comunismului. Reprezentanții BOR se reunesc pentru a-i cinsti memoria conducătorului

Nicolae Ceaușescu, SFÂNT, la 30 de ani de la căderea comunismului. Reprezentanții BOR se reunesc pentru a-i cinsti memoria conducătorului

Un articol de: Adela Iacob - 13 Dec 2019, 22:30

Luni, 16 decembrie, Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române se reunește într-o  şedinţă solemnă  dedicată împlinirii a 30 de ani de la căderea regimului comunist,la Palatul Patriarhiei, a transmis Patriarhia Română.

 

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A FOST DAT DE GOL! PARTENERUL SECRET A RECUNOSCUT TOT! DA, A FĂCUT-O ŞI PE ASTA (GALERIE FOTO)

 

Evenimentul va fi precedat de slujba parastasului pentru eroii din decembrie 1989, ce va fi oficiată în Catedrala patriarhală, la ora 10,30.

Şedinţa solemnă va fi deschisă de Părintele Patriarh Daniel, care va sublinia importanţa jertfei eroilor din decembrie 1989 pentru recâştigarea şi reafirmarea libertăţii în România.

 

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! LACRIMI PENTRU MARIA CÂRNECI! BOALA TERIBILĂ A DOBORÂT-O


 

După încheierea şedinţei solemne a Sfântului Sinod, va avea loc vernisajul expoziţiei intitulate "Publicaţia Vestitorul Ortodoxiei, martor al unui nou început în viaţa Bisericii".

 

INCENDIAR! S-A AFLAT TOTUL DESPRE PARTENERA LUI ȘTEFAN HRUȘCĂ! SE IUBEȘTE CU CELEBRUL FOTOMODEL! ASTA DA SURPRIZĂ

 

Nostalgicii, recunoscători pentru traiul avut în Epoca de Aur, cer ca acesta să fie canonizat. 

„Pentru rezultatele de excepţie pe care le-au menţionat deja tovarăşii, am gândit şi organizat, încă din 1990, după asasinarea preşedintelui, un Comitet naţional pentru cinstirea memoriei preşedintelui cel mare Nicolae Ceauşescu. În numele acestui comitet şi al conducerii Partidului Comuniştilor, am hotărât ca să vă propunem astăzi în acest loc lansarea unui mic document, un fluturaş cu imaginea preşedintelui, pe care să-l declarăm sfânt al poporului şi al neamului dac”, a declarat Gheorghe Ungureanu, pentru libertatea.ro.

Citeşte mai multe despre:   nicolae ceausescu