Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nick Jonas și Priyanka nu stau mai mult de 3 săptămâni separați. Descoperă ce alte secrete mai ascunde relația perfectă

Nick Jonas și Priyanka nu stau mai mult de 3 săptămâni separați. Descoperă ce alte secrete mai ascunde relația perfectă

Un articol de: Maria Zărnescu - 28 Mar 2020, 09:49
FOTO: Instagram: Priyanka Chopra Galerie foto (7) Vedete

O poveste de dragoste care a început oficial în 2018, în lumina reflectoarelor dar departe de absolut orice controverse sau situații scandaloase – așa am putea caracteriza, în cel mai simplu mod, relația dintre Nick Jonas și Priyanka Chopra.

Deși între cei doi există o diferență de vârstă, ea fiind cu 10 ani mai mare ca celebrul star Disney, dragostea pare să nu țină cont de acest aspect. Zvonurile cu privire la relația lor au început încă din 2017, când Chopra și Jonas au sosit împreună la Met Gala și stat unul lângă celălalt toată seara.

Indianca a negat ulterior orice suspiciune cu privire la relația amoroasă cu Nick Jonas, însă lucrurile deveneau din ce în ce mai evidente. Priyanka și Nick flirtau pe rețele de socializare, vedeta chiar a felicitat-o pe Sophie Turner pentru logodna cu Joe Jonas, iar în 2018 mezinul familiei de la Hollywood o ducea pe iubita lui, actrița de origine indiană Priyanka Chopra la nunta unui apropiat membru al familiei.

Treptat relația lor a început să iasă la iveală, zvonurile și întrebările construite în jurul unei posibile povești de dragoste între Nick Jonas și Priyanka Chopra se adevereau, iar răspunsurile apăreau în presa tabloidă sau chiar pe rețelele de socializare.

Totul a fost oficial în 2018 când cei doi și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii tradiționale, în India, la care au participat toți membrii familiei, dar și prieteni apropiați. Imaginile au ajuns rapid în presa tabloidă, iar povestea dintre cei doi a fost cu adevărat oficială în acel moment.

Două staruri cu programe încărcate, dar cu o căsnicie perfectă

Pentru multe celebrități poate fi dificil să mențină o atmosferă frumoasă în relație. Programul încărcat, paparazzi și zvonurile care le urmăresc peste tot pe vedete au un impact, uneori, decisiv asupra cursului pe care povestea de dragoste îl va urma.

Nu este însă cazul Piyankai Chopra și al lui Nick Jonas. Se pare că cei doi au cel puțin un „as în mânecă” pentru a trăi o poveste de dragoste de-a dreptul perfectă!

Starul Dinsey și actrița nu petrec niciodată mai mult de trei spătămâni separați. Să fie oare acesta secretul ca orice relație să funcționeze? Deocamdată nu știm, însă cert este că cele două staruri fac tot posibilul să petreacă cât mai mult timp împreună, iar atunci când acest lucru nu este posibil, încearcă măcar să stea cât mai puțin timp separați.

„Niciodată nu stăm mai mult de două/ trei săptămâni fără să ne vedem. Aceasta este o regulă! Altfel este greu, pentru că avem foarte multe proiecte la care lucrăm amândoi în prezent, și trebuie să prioritizăm fiecare lucru.”, a explicat actrița într-un interviu acordat pentru Tatler.

Familia, extrem de importantă pentru cele două staruri

Pentru moment, se pare că programul lor este extrem de aglomerat pe plan profesional, iar acest lucru îi împiedică să se gândească la un copil.

„Acum, anul acesta este deja planificat pentru mine, pe plan profesional. Dar și să am o familie a fost întotdeauna un lucru important pentru mine și așa va fi mereu. Îmi doresc un copil, cu siguranță și am încredere că Dumnezeu știe cel mai bine când să ne ofere această minune!”, a adăugat actrița.

Având în vedere contractele pe care Chopra le-a semnat, este de așteptat ca anul 2020 să fie unul aglomerat. Vedeta are un parteneriat cu Amazon Prime și urmează să fie distribuită în cea mai nouă producție, „Citadel”.

Pe lânga asta, Piyanka Chopra este și următorul star din „Matrix”, având în vedere că se află la finalul negocierilor. Dacă înțelegerea va fi favorabilă pentru actrița și pentru deținătorii francizei, Chopra va putea fi urmăritoră alături de Keanu Reeves și Carrie – Anne Moss.