Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nervi întinși la maximum la „Chefi la cuțite”! Chef Scărlătescu a încins spiritele: Noi toți suntem niște fraieri...

Nervi întinși la maximum la „Chefi la cuțite”! Chef Scărlătescu a încins spiritele: Noi toți suntem niște fraieri...

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Ian 2019, 13:10

O ediție în care cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, și echipele lor se vor “bate” în... tocănițe. Farfuriile lor vor fi jurizate, de această dată, de invitați din comunitatea rromă.

Pentru că a câștigat battle-ul de săptămâna trecută, chef Scărlătescu va fi cel care va beneficia de privilegiul de a-și alege ingredientul de bază pentru tocănița sa, dintre cele trei puse la dispoziție, și de a le împărți pe celelalte două echipelor concurente.

Astfel, spiritele s-au încins între cei trei bucătari, potrivit libertatea.ro.

 „Am rămas în trei oameni și sunt obligat să câștig.”, spune chef Florin Dumitrescu.

„Trebuie să fim foarte atenți la cine jurizează, ce mănâncă, cum mănâncă.', e de părere  chef Sorin Bontea, a cărui echipă este formată acum din patru concurenți.

„Am o dorință meschină, să piardă amândoi astăzi. Și să câștige Scărlătescu. Chiar și la mustață, dar să câștige.”, adaugă chef Cătălin Scărlătescu.

„Nu mi-e frică pentru că am doar trei oameni și nu mi-e frică de nimic ce am putea să gătim. Sunt trei lucruri în viața asta de care-mi este frică: de întuneric, de păianjeni și insecte și de Scărlătescu, atunci când are avantaj', spune chef Dumitrescu.

„Ne așteaptă de mult timp. De la primul battle ne așteaptă.', adaugă și chef Bontea.

Și cum ingredientele de bază pentru tema ediției, tocănița, sunt pui, vită și porc, Cătălin Scărlătescu a păstrat pentru el porcul și a oferit vita și puiului lui Florin Dumitrescu, respectiv Sorin Bontea.

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cutite  -   Catalin Scarlatescu