Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, destine gemene. Cei doi titani ai muzicii lăutărești, conduși pe ultimul drum (FOTO-VIDEO)

Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, destine gemene. Cei doi titani ai muzicii lăutărești, conduși pe ultimul drum (FOTO-VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 06 Apr 2021, 14:05

Gabi Luncă și Nelu Ploieșteanu au avut destine similare. Doi titani ai muzicii lăutărești, au pierit la doar câteva ore distanță unul de celălalt, răpuși de COVID-19 și sunt înmormântați în același timp. 

Cei doi cântăreți sut conduși pe ultimul drum chiar în acaestă după-amiază, de către familiile îndurerarate. 

 

Necropsia a confirmat că Nelu Ploieșteanu era încă pozitiv la COVID-19 în momentul în care a murit

 

Nelu Ploieștenu va avea parte de o înmormântare după protocoalele COVID-19, întrucât artistul încă era pozitiv, la necropsie. Fiicele cântărețului au mers la Institutul de Medicină Legală din Capitală, pentru a ridica trupul neînsuflețit al artistului, închis într-un sicriu sigilat, și să-l înmormânteze imediat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său Mihăiță, care a murit în urmă cu trei ani de zile.

La înmormântare nu pot participa mai mult de 16 persoane, cu tot cu preoții care vor oficia slujba.

Nelu Ploieșteanu trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morgă. Aceștia își doreau ca artistul să aibă parte de o înmormântarea fără restricții. 

 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântăreței Gabi Luncă, purtat pe bulevardele din Capitală

 

Pentru că artista Gabi Luncă nu mai era infectată cu SARS-COV-2 în momentul în care a decedat, nu s-au impus restricții la înmormântare. Trupul neînsuflețit al marii artiste a fost purtat cu un convoi funerar pe străzile Capitalei, pentru ca toți cei care au cunoscut-o să-și poată lua rămas bun de la ea.

La prânz, sicriu a ajuns și la Televiziunea Română. Acolo, două dintre fiicele acesteia, Estera și Sara Onoriu, au depus o coroană de flori la troița din curtea instituției, în semn de omagiu pentru mama lor. 

Gabi Luncă își va dormi somnul de veci în Cimitirul Dămăroaia, lângă soțul ei. 

 

Citeşte mai multe despre:   nelu ploiesteanu  -   gabi lunca  -   inmormantare