Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nu și-a văzut visul cu ochii, dar are succes în carieră încă din 1984. Nelu Vlad de la Azur, dat afară de la Școala de Miliție

Nu și-a văzut visul cu ochii, dar are succes în carieră încă din 1984. Nelu Vlad de la Azur, dat afară de la Școala de Miliție

Un articol de: Adela Iacob - 11 Oct 2019, 23:17

La 69 de ani, Nelu Vlad și Azur încă umplu sălile unde cântă, amintind nostalgicilor de melodiile din comunism. “Mona”, “Cenușăreasa”, “Mama mea e florăreasă” ori “Prințișorul meu”, socotite de mulți primele manele, erau cântece obligatorii la o petrecere românească de succes, informează libertatea.ro. 

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

Povestea grupului-fenomen de atunci a început după ce tânărul Nelu Vlad a fost exmatriculat din Școala de Ofițeri de Miliție, în 1979, din cauza faptului că avea o rudă cu condamnare. A fost momentul în care Nelu și-a făcut trupa și a început să aibă succes în muzică. Totuși, cu sufletul, cântărețul a rămas alături de foștii colegi, dintre care mulți au făcut carieră în Ministerul de Interne. Iar zilele trecute, le-a cântat acestora șlagărele sale, la întâlnirea de la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” (FOTO).

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! IMAGINI BOMBĂ CU BURSUCU’ ŞI CARMEN HARRA! TEO TRANDAF I-A PRINS ÎN FAPT

“Au fost trei zile minunate la reîntâlnire. Mulțumesc organizatorilor că nu m-au uitat și promit că voi fi prezent la întâlnirea de anul viitor”, ne-a spus artistul despre emoționanta revedere. “Am fost șef de clasă, bursier, lăudat de însuși generalul Vlad Iulian, fost ministru secretar de stat la Ministerul de Interne și șef al Departamentului Securității Statului. Însă, în ciuda rapoartelor pozitive, m-au dat afară din școală, care avea reguli severe”, a dezvăluit fondatorul Azur, care a format grupul ce avea să-i aducă faima, investind în instrumente banii depuși la CEC.

Totuși, artistul Nelu Vlad deși are faimă, are și un mare regret, acela că nu și-a văzut visul cu ochii, de a termina școala și a deveni ofițer.
 

Citeşte mai multe despre:   nelu vlad