Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nadine NU poate fi NAȘĂ de BOTEZ! PREOTUL nu o primește în BISERICĂ! MOTIVUL e INCREDIBIL! (FOTO)

Nadine NU poate fi NAȘĂ de BOTEZ! PREOTUL nu o primește în BISERICĂ! MOTIVUL e INCREDIBIL! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Feb 2019, 17:39
Foto: Facebook Galerie foto (2) Vedete

Nadine este gata de a prelua rolul de nașă de botez, dar a avut ceva probleme cu preotul care ar trebui să oficieze slujba.

„Am onoarea de a fi invitată să fiu nașa de botez a copilului unor prieteni. Preotul la care s-au dus a refuzat să oficieze botezul motivând că nașii trebuie să fie ortodocși.

În urmă cu 7 ani, un preot ortodox m-a lăsat sa-mi botez nepoata, deși ea era ortodoxă, eu catolică, preotul ortodox, biserica ortodoxă… Adevărat că și atunci a durat luni de zile până să găsim un preot care să accepte. Întrebările mele: Nu credem toți în același Dumnezeu? Nu suntem toți creștini? Nu ar trebui să ne dorim cu toții unitate și armonie ?! De ce să riscam dezbinare ? Istoria ne-a demonstrat ce se întâmplă când bisericile și enoriașii cred că se află în tabere diferite. Vă rog, am nevoie de niște răspunsuri demne de secolul în care ne aflăm”, a scris Nadine pe Facebook, citează Libertatea.

Nadine Voindrouh a participat în trecut la show-ul „Școala Vedetelor”, apoi a prezentat câteva emisiuni de televiziune, iar acum doi ani și-a lansat propria carte, „Dreamboard”, în care inspiră oamenii și îi ajută să își găsească motivația în viață. 

„Realizez ca, real, oamenii nu sunt auziți ... oamenii vorbesc despre durerile lor, speranțele lor, temeri, doruri însă nimeni nu aude!... preoții nu aud, dogmele nu aud, cei cu “ principii” nu aud, moraliștii nu aud, “ Deștepții” nu aud, bogății nu aud, “ prostii” nu aud... Și de aia oamenii se simt singuri, deși sunt miliarde in jurul lor ; și de aia oamenii beau, se droghează, își iau viața pentru ca nu simt ca fac parte... Oamenii au inventat sisteme care sunt împotriva lor... noi l am inventat pe bau bau ul nostru ... punem cuvinte și ideologii in fata iubirii, a prieteniei...Ce blestem... sa vorbim aceeași limba, dar sa nu înțelegem ce spunem cu adevărat”, a mai declarat Nadine pe internet.

Citeşte mai multe despre:   nadine  -   Nadine Voindrouh