Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nadia Comăneci, LUATĂ de POLIȚIE! INCREDIBIL ce făcea gimnasta ACASĂ la Benone Sinulescu! (FOTO)

Nadia Comăneci, LUATĂ de POLIȚIE! INCREDIBIL ce făcea gimnasta ACASĂ la Benone Sinulescu! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Ian 2019, 16:06

Benone Sinulescu (81 de ani) a explicat recent de ce pe vremuri s-a crezut că ar fi trăit o poveste de dragoste cu Nadia Comăneci (57 de ani), fosta mare gimnastă, care la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976, a obţinut prima notă de 10 din istoria competiţiei. 

Interpretul de muzică populară spune că la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80, Nadia se bucura de o mare popularitate în lume. Era singura româncă la fel de cunoscută ca soții Ceaușescu, scrie Click.

„Iată de la ce a pornit. Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. Era văzută ca o zeiță! Ea nu cunoștea pe nimeni în București, decât pe mine și pe Irina Loghin. În acea seară, înainte să plece peste Ocean, Nadia a venit la mine acasă. A fugit din cantonamentul de la 23 August! A căutat-o pe Irina și nu a dat de ea, apoi m-a căutat pe mine. Toată lumea era în alertă: dispăruse Nadia Comăneci.

Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. MI-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești. De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești. Ea nu știa că, fiind Erou al Muncii Socialiste, putea circula gratis cu trenul... La mine acasă mai erau mama mea, șeful Ansamblului Ciocârlia de pe atunci și o familie din Yugoslavia. I-am explicat că e o ocazie unică pentru ea să meargă în SUA, să ne reprezinte țara", a spus „Nea Beni”

„Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o... Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: «Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs? A, ne-am liniștit», au spus. A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece... Era un brand național și era persoana nr.1 de pe planetă... De atunci s-au iscat zacele zvonuri că aș fi avut ceva cu Nadia. Am auzit și eu de la România Liberă, până atunci avusesem încredere în cei de acolo, dar când au mințit despre mine și Nadia...”, explică solistul.

Benone Sinulescu o cunoscuse pe Nadia Comăneci la Onești, când fusese împreună cu Irina Loghin să susțină un spectacol. 

Interpretul își amintește că a cântat și la nunta unei verișoare de-ale Nadiei și că i-a cunoscut familia gimnastei noastre. 

„Am fost și în vizită la Nadia acasă. Și ea și ai ei s-au bucurat foarte mult. Și noi la fel! Avea o cameră plină de păpuși și de trofee. Dar am uitat să vă spun că inițial eu și Irina uitasem de concertul de la Onești. Am ajuns abia când publicul pleca... Era tristețe mare că nu am cântat! Pe atunci eram în mare vogă și am promis că mergem să le cântăm gratis, ca să reparăm greșeala A doua zi după concert am cunoscut-o pe Nadia", a declarat Benone Sinulescu. 

Citeşte mai multe despre:   nadia comaneci  -   benone sinulescu