Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete MUZICA ROMÂNEASCĂ, în stare de ȘOC! Despărțire dureroasă de FUEGO! Anunț trist de SĂRBĂTORI

MUZICA ROMÂNEASCĂ, în stare de ȘOC! Despărțire dureroasă de FUEGO! Anunț trist de SĂRBĂTORI

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Dec 2018, 19:26

Celebrul cântăreț Paul Surugiu, cunoscut publicului larg sub numele de scenă Fuego a mărturisit recent pe Facebook că în această perioadă a fost nevoit să își ia repetat rămas bun de la cei dragi, în condițiile în care a avut parte de un program foarte încărcat.

Artistul a fost plecat mai mereu în turneele sale desfășurate în marile orașe ale țării.

‘Se zice într-un fel că timpul s-a diminuat. Nu știu cât de adevărată sau nu este această zicală, dar eu chiar aș mai avea nevoie de ceva timp. Stau de multe ori și mă gândesc cum să mă împart, cum să fac față. Nu e ca și cum m-aș plânge. Rezist, îmi place ce fac și e propria mea alegere, dar cu siguranță dacă timpul ar fi mai mult de partea noastră, lucrurile ar sta cu totul diferit.

Cum sunt în turneu național de mai bine de o săptămână, mi-am dat seama abia acum că anul acesta am stat mai mult pe drumuri, prin turnee și deplasări, decât acasă. Sigur că e bine, dar am nevoie de liniștea căminului meu, la începutul noului an! E tot ce-mi doresc! Și desigur, să-mi fiți aproape în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, mai ales că vin ediții de sărbătoare, ultimele trei gale, până la noul sezon, din primăvară!’,  a scris Fuego pe Fcaebook.

Citeşte mai multe despre:   fuego  -   paul surugiu