Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC în muzică! Adio, FUEGO! Fanilor le va fi DOR! Nu se mai poate face nimic! Din păcate...

ȘOC în muzică! Adio, FUEGO! Fanilor le va fi DOR! Nu se mai poate face nimic! Din păcate...

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Feb 2019, 17:28
sursa foto: Facebook Vedete

Celebrul cântăreț Paul Surugiu (Fuego) este unul dintre cei mai solicitați artiști din România. Recent el a împărtășit fanilor pe Facebook că este mereu pe drumuri, și că a ajuns de-a lungul timpului să prețuiască mai mult noțiunea "acasă".        

"Oamenii care sunt permanent pe drumuri, așa ca mine, fac din viața lor o continuă și fascinanta călătorie, către împlinirea lor! 
Firește că cine își imaginează că e simplu, greșește, dar chiar și așa, goana aceasta nebună, voită, are o mulțime de beneficii, dincolo de cele care sunt în strânsă legătură cu dezvoltarea personală! 

Eu am învățat să prețuiesc mai mult noțiunea de “acasă”, de care mi-e întotdeauna dor! 

Am cunoscut, la propriu, România asta mare, amănunțit, de la marile orașe la cele mai îndepărtate sate, acolo unde am dus și muzica mea! Chiar dacă sunt un etern călător, îmi place stabilitatea și cred cu ardoare că viața, așa cum ne-o facem noi, trebuie să fie o “excursie la clasa întâi”! Vă doresc zi de vis și nu uitați că ne vedem pe 2 martie la Pitești, la Teatrul “Alexandru Davila”, iar de pe 13 pe 26 martie, în turneu național, în țară, cu spectacolul eveniment “Drag de România mea!”, a scris Fuego pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   fuego  -   paul surugiu  -   romania