Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Motivul pentru care Virgil Ianțu și logodnica sa nu s-au căsătorit până acum. Formează un cuplu de peste 15 ani și au o fată împreună

Motivul pentru care Virgil Ianțu și logodnica sa nu s-au căsătorit până acum. Formează un cuplu de peste 15 ani și au o fată împreună

Un articol de: Adela Iacob - 14 Mai 2021, 10:38

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru formează un cuplu de peste 15 ani, însă cei doi nu sunt căsătoriți. Împreună au și o fată, în vârstă de 15 ani, pe nume Jasmina.

Virgil a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa, Roxana, la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Jasmina. Cei doi nu cred însă în existența unui act care să le ateste iubirea, de aceea nu au făcut până acum o cununie la Starea Civilă.

Ianțu spune că și-ar dori să facă o cununie religioasă, însă a fost refuzat până acum de preoți, pe motiv că el și Roxana nu sunt căsătoriți legal. 

Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani.

S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, într-un interviu pentru Life.ro.
 

Citeşte mai multe despre:   virgil iantu  -   Roxana Alexandru