Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Motivul pentru care Regina Elisabeta a fost impresionată de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Motivul pentru care Regina Elisabeta a fost impresionată de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Un articol de: Adela Iacob - 24 Mai 2020, 16:03
sursa Foto: Instagram Vedete

Nunta de acum doi ani a lui Meghan Markle cu Prințul Harry a fost urmărită de o lume întreagă. De asemenea, rochia minunată de mireasă pe care Ducesa de Sussex a ales să o poarte a atras privirile tuturor. Ba chiar a impresionat-o și pe Regina Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a fost surprinsă de rochia de mireasă pe care a ales-o Meghan Markle

Ziua în care Prințul Harry și Meghan Markle și-au jurat credință veșnică a fost urmărită cu emoție de o lume întreagă și nu puțini au fost cei care au admirat rochia simplă de mireasă realizată special după viziunea lui Meghan Markle de către Clare Waight Keller de la Givenchy, potrivit Elle.

Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă de faptul că Meghan Markle a ales să poarte o rochie de mireasă albă, potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice care au dezvăluit aceste amănunte publicației Daily Mail. Mai exact, Regina nu se aștepta la o astfel de rochie pentru că Ducesa de Sussex a mai fost căsătorită înainte, iar rochia albă de mireasă simbolizează „puritatea”.

Meghan Markle și Trevor Engelson au fost căsătoriți în perioada 2011-2013. Nunta lor a avut loc în Ocho Rios, Jamaica, eveniment la caree au fost invatați 102 de oameni. Pentru ceremonia de atunci, Meghan Markle a ales o rochie fără bretele, accesorizată cu o curea în talie, încrustată cu pietre.

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle a fost creată de Clare Waight Keller

 

Clare Waight Keller, designerul care a creat rochia de mireasă a lui Meghan Markle, a renunțat la începutul lunii aprilie la funcția de director artistic al brandului Givenchy. Pe contul său de Instagram, aceasta a început să facă o recapitulare a celor mai frumoase momente din acea perioadă în care a lucrat pentru renumitul brand.

Din această recapitulare, nu a putea să lipsească momentul în care a creat rochia de mireasă a Ducesei de Sussex. Clare Waight Keller a început prin a spune că avea mari emoții, dar propria ei experiență de a fi mireasă a ajutat-o să înțeleagă ce își dorea Meghan Markle cu adevărat.

„Atât de multe emoții alergau în mine pe parcursul lunilor care duceau spre ziua cea mare. O rochie de mireasă este unul dintre cele mai deosebite și frumoase momente pentru un designer, dar și persoanl pentru un artistic femeie.  Există o mare sensibilitate care trece prin procesul de cunoaștere și înțelegere a sentimentelor pe care le ai ca mireasa. Ai un punct de vedere unic atunci când treci personal printr-un astfel de moment. M-am căsătorit cu soțul meu iubit acum 20 de ani, așa că mi-am amintit fiecare moment atât de clar și realizezi semnificația fiecărui detaliu și a fiecărei decizii. În atât de multe moduri, realizezi vise, la care, în calitate de fată și de femeie, te vei gândi ani de zile”, a scria aceasta pe Instagram.

Clare Waight Keller era conștientă de importanța evenimentului.

„Era evident că semnificația acestui eveniment avea să fie mai mare decât al oricărui altul, că urma să fie o ceremonie foarte personală, cu atât de multe alegeri care reflectau atât moștenirea miresei și a mirelui, cât și modul lor unic de a fi incredibil de incluzivi, autentici și generoși”, a concluzionat aceasta.

Motivul pentru care Regina Elisabeta a fost impresionată de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Royal Wedding Dress - Two years ago today I was in the final fittings for a very secret dress. So many emotions were running through me during those months leading up to the big day. A wedding dress is one of the most exquisite and beautiful moments for a designer, but also personally as an woman artist, creator there is a lot of sensitivity that flows through the process from the knowledge and understanding of the feelings that you have as a bride. It’s a unique point of view when you have been through it yourself, as I did at my wedding to my beloved husband 20 years ago, you remember every moment so clearly and realise the significance of every detail and decision. In so many ways you are capturing dreams, that as a girl and as you become a woman you will have been thinking about for years. Learning to let go of my emotions and embrace the feelings of someone you are designing for brings about an incredibly beautiful relationship of trust and intimacy. Through hours of conversation, meetings together, and research, slowly all the pieces of that story came together. Purity and simplicity were the guiding principles, a narrative of nature through the 53 florals of the Commonwealth to bring the world into the journey of the ceremony and subtlety bringing the lines of Givenchy and the history of the Maison to capture the classical timeless beauty i knew she wanted to achieve. It was obvious the significance of this occasion was more than any other, it would be a very personal ceremony with so many choices that would reflect both the bride and grooms heritage and their unique way of being incredibly inclusive, genuine and generous. Here are some of those moments from the day. @givenchyofficial #hautecouture #sussexroyal #meghanmarkle #royalwedding

A post shared by Clare Waight Keller (@clarewaightkeller) on

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   printul harry