Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Motivul pentru care Dana Rogoz împarte dormitorul conjugal cu ambii copii. „Avem o casă destul de mare și toți suntem îngrămădiți în 2 metri pătrați”

Motivul pentru care Dana Rogoz împarte dormitorul conjugal cu ambii copii. „Avem o casă destul de mare și toți suntem îngrămădiți în 2 metri pătrați”

Un articol de: Adela Iacob - 03 Iul 2020, 10:34
sursa Foto: Instagram Vedete

Dana Rogoz are o casă mare, însă este nevoită să împartă camera în care doarme cu soțul ei, Radu Dragomir, cu ambii copii. Tocmai ce reușise să îl convingă pe Vlad, fiul ei, că surioara mai mică, Lia, va dormi în camera părinților. Însă, de mai bine de o săptămână, împart cu toții o singură cameră. De asemenea, actrița a mai vorbit și despre silueta ei de după sarcină și a dezvăluit că nu a făcut ceva în mod special ca să slăbească.

 

Dana Rogoz arată într-un mare fel după ce a născut recent

 

Dana Rogoz a participat la „Gala premiilor Gopo”, după o perioadă în care nu a prea ieșit din casă. Având în vedere că a născut recent, actrița este într-o formă de zile mari și arată fenomenal. Aceasta a mărturisit faptul că nu a făcut ceva special pentru a arăta asa și pur și simplu are un metabolism care o ajută.

„Așa am ieșit din maternitate, deci nu ține de ce am făcut eu, ci de ce a făcut natura. Sigur în sarcină nu am făcut excese, dar să nu se înțeleaga prin asta că am ținut regim sau că m-am înfometat. Sincer nu am vrut să atrag atenția asupra acestui subiect, nu am vorbit deloc despre kilograme în sarcină, tocmai pentru a nu pune presiune pe mame. Vreau să punctez pentru alte proaspete mămici că așa am genele, că așa este corpul meu și că nu trebuie să existe precuparea slăbitului, cu atât mai mult în primele zile după naștere”, a povestit Dana Rogoz pentru Libertatea.

Dana Rogoz a fost mai stresată cu Lia decât a fost cu Vlad, chiar dacă se aștepta să nu fie deloc așa, însă în contextul pandemiei de coronavirus, temerile actriței au fost mult mai mari.

„Cred că am fost un pic mai stresată la Lia decât la Vlad. Cel puțin în perioada sarcinii și până am văzut că e sănătoasă. Dar cred că din cauza contextului am fost ceva mai stresată. Și pentru că urma să fiu singură cu ea în spital”, a mai afirmat Dana Rogoz.

 

Dana Rogoz împarte dormitorul conjugal cu cei doi copii

 

Dana Rogoz scăpase de griji în momentul în care a ajuns acasă de la spital, însă liniștea nu a durat foarte mult pentru că, la fix o lună, fiul cel mare și-a rupt piciorul.

„Încă de la început Vlad a fost foarte curios și mă întreba unde o să stea surioara lui, unde o să doarmă, cum or să fie serile. Ne-a fost teamă, bine mie mi-a fost teamă cum o va primi, dar momentan este minunat”, a povestit actrița.

„Acum suntem toți patru în cameră. Vlad are piciorul în ghips și trebuie să-i ridicăm piciorul noaptea și fetița doarme lângă, în patul ei. Eu o alăptez și când mă întorc îmi găsesc cu greu după loc înapoi în pat pentru că Vlad umple și jumătatea mea. E destul de haios că avem o casă destul de mare și toți suntem îndrămădiți în 2 metri pătrați”, a mai declarat Dana Rogoz.

Citeşte mai multe despre:   dana rogoz  -   copii