Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Motivul pentru care Bruce Willis s-a autoizolat cu fosta sa soție, Demi Moore. Fiica lor a povestit ce a stat în spatele deciziei

Motivul pentru care Bruce Willis s-a autoizolat cu fosta sa soție, Demi Moore. Fiica lor a povestit ce a stat în spatele deciziei

Un articol de: Adela Iacob - 22 Apr 2020, 20:59

Nu mică ne-a fost mirarea când am aflat că Bruce Willis s-a autoizolat cu fosta sa soție, Demi Moore. Ba mai mult, actuala soție a actorului Emma Heming a fost total de acord cu această hotărâre. Cea care a lămurit toată această situație a fost una din cele trei fiice pe care Bruce Willis le are cu Demi Moore, Scout.

Bruce Willis plănuia să se autoizoleze și cu Emma Heming

Demi Moore şi Bruce Willis sunt divorțați de 20 de ani, dar au ales, de dragul fetelor lor, să se autoizoleze împreună, în timp ce actuala lui soție Emma Heming Willis, cu care actorul s-a căsătorit în 2009, a rămas cu în Los Angeles cu cele două fiice ale lor, Mabel de 8 ani şi Evelyn de 6.

În toată această perioadă, am putut vedea pe rețelele sociale că cei doi foști soți chiar s-au distrat alături de cele trei fiice și iubiții acestora. Aceștia s-au îmbrăcat la fel, au pictat, au petrecut chiar și Paștele împreună.

Scout, fiica lui Demi Moore și Bruce Willis, a ales să rupă tăcerea și a vorbit despre de ce au ales cei doi să facă acest lucru. Din ceea ce a mărturisit Scout, și mama ei vitregă împreună cu surorile ei mai mici trebuiau să se izoleze împreună cu ei, doar că acest lucru nu a mai fost posibil. Evelyn s-a rănit și a trebuit dusă la spital.  Emma Heming a fost nevoită să rămână în Los Angeles pentru a aștepta rezultatele de la doctor, timp în care Bruce Willis please deja spre casa lui Demi Moore. După care, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, Emmei Heming i-a fost imposibil să ajungă la casa din Hailey în care s-a autoizolat soțul ei.

„A fost totul foarte haios, pentru că pentru pentru mine, ei sunt aceşti părinţi super ciudaţi, dar pentru ceilalţi sunt la un alt nivel. Totul a fost foarte ciudat. Mama mea vitregă trebuia să vină aici, la noi, cu surorile mele mai mici, dar sora cea mică, care are 6 ani şi căreia nu i s-a explicat până acum care e treaba cu acele hipodermice, a găsit un astfel de ac în parc şi a vrut să îl înfigă în pantof, dar l-a înfipt în picior. Aşa că mama mea vitregă a trebuit să rămână în L.A. pentru a aştepta rezultatele de la doctor, iar tatăl nostru a venit aici şi apoi călătoritul a luat-o razna şi ea a rămas acolo cu ele ”, a povestit Scout.

Emma Heming nu este deranjată de faptul că Bruce Willis s-a autoizolat cu Demi Moore

Emma Heming își susține soțul în acest demers și nu o deranjează că actorul a ales să rămână alături de fiicele sale, Tallulah, Rumer și Scout, chiar dacă parteneră de izolare i-ar fi chiar Demi Moore.

Ba chiar a comentat într-un mod pozitiv la diferite fotografii pe care aceștia le-au făcut publice pe Instagram. După cum se poate observa, între Demi Moore și Emma Heming există o relație strânsă și nu putem să nu le dăm dreptate pentru că liniștea familiei este cea mai importante, iar copiii trebuie să se dezvolte într-un mediu propice.

 

Citeşte mai multe despre:   bruce willis  -   demi moore