Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Momente de cumpănă pentru Prințul Harry, Meghan Markle și Prințul Andrew. Măsura definitivă luată de familia regală britanică

Momente de cumpănă pentru Prințul Harry, Meghan Markle și Prințul Andrew. Măsura definitivă luată de familia regală britanică

Un articol de: Adela Iacob - 12 Aug 2020, 15:31

Curățenie generala la Casa Regala! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis să-i elimine pe prinţul Andrew şi pe ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, de pe site-ul familiei regale, relatează La Vanguardia.

Site-ul Windsor oferă acum doar opţiunea de a accesa doar conturile reţelelor de socializare ale reginei (unde apar informaţii şi despre ceilalţi membri ai casei regale), ori site-urile palatului Kensington şi Clarence House, dedicate ducilor de Cambridge, prinţul William şi soţia sa Kate Middleton, şi respectiv prinţului Charles şi soţiei sale, Camila Parker-Bowles, ducesă de Cornwall.

 

Prinţul Andrew s-a dat singur la fund

 

În urmă cu câteva săptămâni, prinţul Andrew şi-a închis contul oficial ca duce de York, în încercarea de a trece cât mai neobservat după ce a fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein, scandal ce l-a obligat să se retragă din funcţiile oficiale de membru al casei regale britanice.

 

Harry şi Meghan, tot mai străini

 

În cazul lui Harry şi Meghan, interdicţia de a folosi cuvântul „regal” în urmă cu câteva luni, ca parte a ieşirii lor oficiale din familia regală britanică îi va obliga să desfiinţeze fundaţia pe care au creat-o după ce au renunţat la cea pe care o aveau impreuna cu ducii de Cambridge cu care relaţiile s-au deteriorat.

Potrivit presei canadiene, la sfârşitul lunii iulie Harry şi Meghan au depus actele pentru a desfiinţa Sussex Royal şi, deşi site-ul cu acest nume este încă deschis, nu mai este activ de când cei doi au plecat în America, în martie, pentru a-l creşte pe micul Archie departe de obiectivele foto şi de presiunea care i-a determinat să înfrunte tabloide britanice în sala de judecată.

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   printul harry  -   printul andrew