Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC! Clipe GRELE pentru CRISTINA ȘIȘCANU. De ce a AJUNS vedeta LA PSIHOLOG?

ȘOC! Clipe GRELE pentru CRISTINA ȘIȘCANU. De ce a AJUNS vedeta LA PSIHOLOG?

Un articol de: Adela Iacob - 28 Ian 2020, 20:06

Cristina Șișcanu a părăsit recent competiția Survivor România, unde a dat dovată de curaj și a dorit să își testeze limitele. Vedeta însă nu a demonstrat doar în timpul emisiunii că este o luptătoare, ci și în viața privată. În trecut, soția lui Mădălin Ionescu s-a confruntat cu depresia, care a avutat-o să se dezvolte și să descopere ca persoană, relatează OKmagazine.ro

DOAMNE, CE TRAGEDIE! ANAMARIA PRODAN, ACCIDNET CUMPLIT ÎN AMERICA! NU SE MAI POATE FACE NIMIC! DIN PĂCATE…

În trecut, pentru vedetă depresia a fost una dintre cele mai grele perioade pe care le-a parcurs și din pricina căreia a ajuns și la psiholog. Soțul ei însă i-a fost întotdeauna alături și a sprijinit-o în momentele dificile. „Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învăţat foarte multe lucruri şi m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viaţa altfel.", povestește Cristina Șișcanu pentru sursa citată anterior.

ÎNGROZITOR: S-A AFLAT CEA MAI TERIBILĂ PROFEȚIE A LUI ARSENIE BOCA! ȚI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ…

Mădălin Ionescu este bărbatul care a stat la brațul Cristinei și la bine și la greu, iar depresia i-a dat o adevărată lecție de viață. Fosta concurentă de la Survivor România a învățat ce înseamnă echilibrul. „Am avut parte de susţinerea lui. M-a înţeles, mi-a dat sfaturi. Am ajuns şi la psiholog, am făcut şedinţe de psihoterapie, m-am rugat foarte mult. Am reuşit într-un final să depăşesc acel moment, dar am învăţat o lecţie foarte importantă: Poţi să faci lucrurile cu aceeaşi pasiune, profesional vorbind, dar mult mai echilibrat, nu să te epuizezi emoţional”, a explicat soția lui Mădălin Ionescu pentru Okmagazine.ro.

DOAMNE, CE TRAGEDIE! ANAMARIA PRODAN, ACCIDNET CUMPLIT ÎN AMERICA! NU SE MAI POATE FACE NIMIC! DIN PĂCATE…

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, Petra. Vedeta a făcut parte din echipa Faimoșilor în reality - show-ul Survivor România de la Kanal D.

Citeşte mai multe despre:   Mădălin Ionescu  -   Cristina Șișcanu