Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mircea Radu, în mijlocul unor controverse. De ce ar ajunge celebrul prezentator în instanță

Mircea Radu, în mijlocul unor controverse. De ce ar ajunge celebrul prezentator în instanță

Un articol de: Adela Iacob - 18 Aug 2020, 15:50

Scandal mare în TVR din cauza lui Mircea Radu. Sindicatul MediaSind acţionează în judecată administraţia Gradea pentru secretomania dovedită în numirea – fără concurs – a vedetei tv în funcţia de coordonator cu atribuții de șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și  Protocol din Societatea Română de Televiziune.

Sindicaliştii din TVR spun că departamentul de comunicare condus de Mircea Radu a dovedit a fi un serviciu de propagandă aflat în slujba președintelui-director general, Doina Gradea, se arată într-un comunicat. de presă
 

13.500 euro, pentru prezentarea unei emisiuni

La interpelările legate de numirea lui Mircea Radu şi nu numai, conducerea TVR a anunţat că “aceste informații nu sunt de interes public”.

Potrivit ultimelor informații postate pe site-ul TVR, declarația șefului Serviciului Comunicare, Relații Publice și Protocol la început de mandat nu conține salariile primite în calitate de consilier pe probleme de management și de coordonator cu atribuții de șef serviciu. În schimb, aceasta dezvăluie  sumele încasate din bani publici în cuantum de aproximativ 13.500 euro, pentru prezentarea unei emisiuni (vezi declarația aici se mai arată în comunicatul MediaSind.
 

Ne vedem la tribunal!

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind a acționat marţi în instanță, conducerea Societății Române de Televiziune pentru că a refuzat să facă publice mai multe informații privind modul abuziv în care funcționează Serviciul Comunicare, relații Publice și protocol din instituția publică de presă, potrivit DC News.
 

Mircea Radu, numit la începutul lui iulie

Mircea Radu (61 ani) a devenit în mod oficial șeful comunicării de la TVR de la începutul luni iulie 2020, după ce în ianuarie devenise consilier al directorului general, Doina Gradea.

"Este nevoie de o gândire proactivă, o atitudine fermă, convingeri puternice, tot ce înseamnă cultură organizațională, așa încât, pe plan intern, oamenii (atât angajații cât și colaboratorii) să capete o mai bună înțelegere a acțiunilor TVR și să aibă posibilitatea de a contribui la îmbunătățirea și/sau implementarea acestora", declara Mircea Radu la începutul mandatului. 

Citeşte mai multe despre:   mircea radu