Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete E SCANDAL! Mircea N. Stoian, RĂZBOI PE FAȚĂ cu Bianca Drăgușanu! „Starea psihică a ei este departe de a fi una de confort!” (FOTO)

E SCANDAL! Mircea N. Stoian, RĂZBOI PE FAȚĂ cu Bianca Drăgușanu! „Starea psihică a ei este departe de a fi una de confort!” (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 12:00

Mircea N. Stoian a analizat comportamentul deviant al Biancăi Drăgușanu de la „Asia Express” și a făcut niște afirmații uluitoare!

„Prezența Biancăi Drăgușanu în emisiunea de supravieţuire din Asia a stârnit un potop de controverse, principalul motiv fiind limbajul colorat, presărat, mai des decât prevede legea bunului simț, cu înjurături și trimiteri, deloc ortodoxe, spre diferite organe.

Cum este și normal, adevărul se află dincolo de cuvinte, în limbajul nonverbal al divei. Pentru a nu cădea în plasa manipulării, în care Bianca este expertă, voi traduce pentru voi adevăratele intenții ale Biancăi, pe care aceasta încearcă din răsputeri să le ascundă, trădată fiind atât de limbajul corpului, cât și de celelalte componente ale limbajului nonverbal.

Starea psihică a Biancăi Drăgușanu este, în fragmentele vizionate, departe de a fi una de confort. Mâinile în șold și permanentă agitație sunt semnele nonverbale ale nervozității și anxietății fiind totodată și o tentativă de a câștiga spațiu, simbolic vorbind.

Tonul ridicat și folosirea în exces a cuvintelor triviale au ca scop intimidarea. Paradoxal, dar ținta Biancăi nu sunt nici spectatorii indieni și nici cei cu care intră în contact, ci producătorii emisiunii.

Amenințările frecvente cu plecatul din emisiune și limbajul trivial sunt o manifestare a dorinței de accedere și dobândire a puterii pentru a masca lipsa de maleabilitate și adaptare la situații noi.”, a declarat acesta, citat de Ciao.

Citeşte mai multe despre:   mircea n stoian  -   bianca dragusanu  -   asia express