Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mircea M. Stoian șterge pe jos cu BIANCA DRĂGUȘANU: Consecințele vor fi greu de anticipat

Mircea M. Stoian șterge pe jos cu BIANCA DRĂGUȘANU: Consecințele vor fi greu de anticipat

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Mar 2019, 13:35

Mircea M. Stoian a vorbit despre relațiile Biancăi Drăgușanu făcând o serie de dezvăluiri ce nu îi vor pica bine fostei asistente de televiziune.


„De mai multe zile, cam toată presa bate monedă mică și rotundă pe un incident petrecut la ziua de naștere a divei, când fostul ei iubit, Alex Bodi a venit, neinvitat, cu un cadou și niște argumente ceva mai contondente.

Deși nu a recunoscut nimic, Bianca nici nu a negat incidentul care face parte dintr-o lungă serie de agresiuni fizice cărora se presupune că le-a fost victimă duduia pe cale de a deveni o Barbie autohtonă.
Cum violența fizică se pare că se ține de Bianca precum remorca de camion, mă încumet să fac o scurtă analiză a motivelor pentru care Bianca e un fel de țintă a celor care au ceva mai mulți nervi decât prevede legea și nu știu ce să facă cu ei. 


Primul incident notabil cu contondență a avut loc, spune Bianca, în Petroșani-ul natal când nici silicoane cu găleata nu avea și nici mașini de fițe nu conducea. Cel implicat, interlopul Coco Păun, (despre care Bianca a afirmat că i-a lăsat răni grave pe picioare) îmi povestea acum câțiva ani că nici vorbă de lovituri date cu foame și sete la umblătoare și că Bianca minte. O analiză mai amănunțită a rănilor, făcută în perioada în care am fost colegi mi-a lăsat în minte dubii mari cât Pib-ul Elveției despre originea echimozelor Biancăi.
Am argumentat la timpul potrivit ce s-a întâmplat de fapt. Am să reiau pe scurt! Bianca are probleme de sănătate care s-au materializat în timp printr-o tromboflebită de toată frumusețea. Este originea certă a echimozelor de pe picioare. Se pare că ea a reușit să scape de echimoze acum câțiva ani, prin operații succesive. Fată inteligentă, a știut cum să folosească în avantajul ei dizgrațioasele pete violacee de pe picioare, sădind în mintea telespectatorilor și a cititorilor ideea că ea este o victimă și că ia bătaie pe degeaba.

Se pare însă că nu e chiar așa... Diva face parte din acea categorie de femei agresive, care confundă temperamentul și personalitatea cu agresivitatea și provocarea. Am avut și eu parte în viață de un asemenea specimen de femeie, pe care am părăsit-o acum câteva luni, care m-a amenințat cu bătaia pe stradă după un potop de injurii, înjurături și amenințări (ea având 60 de kilograme, eu vreo 90) și care ulterior a început să se plângă la prietenii mei și pe la colegii de serviciu că ea este o victimă și că eu, răul, neînțelegătorul și urâtul, nu pot să pricep că nu e nimic grav să ți-o t...i cu fostul soț și cu alții, pe unde apuci cât timp am fost împreună. Am scos-o din viața mea ca pe o măsea stricată! Și a și fost dată afară, după ce am lăsat-o, de la Spa-ul unde cu greu am reușit să-l conving pe patron să o angajeze ca maseuză, că altceva nu știa să facă. Am scris despre subiect la timpul potrivit.


Sunt articolele încă pe net și pot fi găsite pe Google. Revin la subiectul principal! Bianca! Printre armele care au propulsat-o pe Bianca în topul celor mai mediatizate femei, tupeul și minciuna socială sunt la loc de cinste. Cu un spirit viu și o capacitate de adaptare nativă deosebită, blonda din Petroșani a folosit mereu provocarea pentru a umili și a stăpâni situația, știind că cel provocat, ori va reacționa violent, ori va beneficia de o halcă bună de frustrare, fiind în imposibilitatea de a reacționa pe considerente morale sau de altă natură.


Așa cum am scris și în cartea mea ”Mintea nu are secrete”, una dintre fațetele dominării este aceea de a-l pune pe cel vizat în imposibilitatea să reacționeze. În special în raporturile de putere femeie-bărbat, în care cel din urmă e pus în situații delicate din punct de vedere relațional.


Consecința este și ea una curioasă. Cel vizat va încerca cu orice preț să recâștige terenul pierdut (în cazul acesta pe Bianca) și să își impună propria voință. Inculsiv cu forța. Atunci când mintea o ia razna și răbdarea nu mai e la ea acasă, apare violența. Situația Biancăi este una arhetipală și poate fi o schemă valabilă pentru a motiva multe dintre agresiunile domestice, unele dintre ele soldate cu consecințe tragice.
Ignorarea voită a partenerului, subminarea încrederii în sine prin denigrare și negarea calităților fizice (mai ales) și intelectuale, alături de o constantă desconsiderare a celui vizat, ( toate cele înșirate mai sus sunt generatoare de stres și nu rareori de depresie) fac parte din panoplia de arme cu care multe femei reușesc să obțină ceea ce altfel nu ar putea avea. Dominarea. Cum Bianca Drăgușanu este expertă în folosirea alternativă a presiunilor psihice și subminării autorității celui vizat, cu zăhărelul promisiunilor este de așteptat ca și în continuare ea să beneficieze de un tratament similar din partea foștilor iubiți și/sau a altora vizați.

Jocul de-a provocarea în această formă poate însă deveni periculos, și dacă Bianca va continua, consecințele vor fi greu de anticipat. Despre aceste subiecte delicate cât și despre alte secrete tăcute ale limbajului corporal și tehnicilor de manipulare puteți afla din cartea „Mintea nu are secrete ” scrisă de Mircea N. Stoian. Tot de acolo puteți afla mai multe secrete ale limbajului corporal și ale comunicări nonverbale și puteți descifra mai ușor intențiile reale ale partenerilor voștri de discuții. Cartea poate fi comandată dar pe conturile de facebook Mircea N. Stoian și Mircea N. Stoian oficial precum și pe adresa de email mirceanstoian@yahoo.com. Volumul are 364 de pagini, costă 45 de lei și este singura carte de acest gen scrisă în limba română și destinată atât publicului larg cât și specialiștilor în comunicare, fiind un abecedar al limbajului secret al corpului și comunicării nonverbale”, scrie Mircea M. Stoian.


 

Citeşte mai multe despre:   mircea m stoian  -   bianca dragusanu