Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Doamne, ce TRAGEDIE! MIRABELA DAUER băgată în operație! Medicii au pierdut CONTROLUL

Doamne, ce TRAGEDIE! MIRABELA DAUER băgată în operație! Medicii au pierdut CONTROLUL

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Mar 2019, 11:48

Mirbela Dauer a anunțat recent că a renunțat să își caute jumătatea, după teribila intervenție chirurgicală de acum 6 luni.

După ce a fost nevoie să i se extirpe un rinichi, Mirabela  a dezvăluit că după operație, a simtit că s-a născut a doua oară și că a avut mare încredere în doctorii care au tratat-o.

DUPĂ MOARTEA IONELEI PRODAN, O NOUĂ DRAMĂ LOVEȘTE MUZICĂ POPULARĂ: DA, DIN PĂCATE E VORBA DE ÎNDRĂGITA ELENA MERIȘOREANU...

Faptul că nu are o persoană cu care să împartă aceste momente de fericire, după recuperare nu o deranjează pe îndrăgita cântăreață, scrie click.ro.

Întrebată dacă este încă în căutarea sufletului pereche, Mirabela a vorbit despre modul în care percepe ea dragostea, dar a și dezvăluit faptul că se simte bine și cu propria companie.

ADIO, ILEANA STANA IONESCU! LUMEA TEATRULUI E ÎN LACRIMI: ANUNȚUL FĂCUT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP...

„Dacă îți găsești jumătatea este genial. Este o minune de la Dumnezeu! Dacă nu e, poți să trăiești și fără. Bărbații sunt superbi, e minunat, dar să-ți găsești jumătatea care te iubește. Totul se face împreună. Iar eu, și binele și răul mi l-am făcut numai singură. Nu, (nu-mi mai caut jumătatea n.r). La cei 17 ani ai mei, doar poate până la 18, când mă maturizez și eu și o să fiu majoră. Nu, e foarte bine așa cum este”, a dezvăluit artista.

ELODIA GHINESCU TRĂIEȘTE! NEBUNIE ÎN BRAȘOV, LA BLOCUL ÎN CARE A LOCUIT ACEASTA: CE S-A ÎNTÂMPLAT PÂNĂ ACUM!

Citeşte mai multe despre:   mirabela dauer