Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mirabela Daeur, la curent cu ultimele trendurile. Are cont de TikTok și mulți fani

Mirabela Daeur, la curent cu ultimele trendurile. Are cont de TikTok și mulți fani

Un articol de: Adela Iacob - 17 Mai 2020, 19:59

Deși ajunsă la venerabilă vârstă de 73 de ani, Mirabela Dauer este la curent cu tehnologiile moderne și cele mai noi rețelele de socializare.

Ca să se mai amuze, cântăreața și-a deschis, în acest sfârșit de săptămână, cont pe TikTok, rețea pe care cei mai mulți dintre utilizatori sunt adolescenți.

În ciuda diferenței de vârstă, utilizatorii au primit-o bine pe legenda muzicii românești, care a adunat deja aproape 4500 de aprecieri și peste 1400 de urmăritori.

“Bună dragii mei. Ne-am făcut TikTok. Eu cu Lucky (cățelușul ei). Vă așteptăm pe contul nostru Mira Dauer. Vă pupăm”

 

@dauermira

##tiktok

♬ sunet original - dauermira

 

Mirabela a postat și mai multe filmulețe amuzante în timp ce cântă și folosește filtre cu ochelari de soare.

 

 

 

Mirabela Dauer a urcat pe scena de la Electric Castle

 

Nu este pentru prima dată când Mirabela Dauer cucerește inimile tinerilor. În 2017, ea a urcat pe scena Festivalului Electric Castle, care are loc în fiecare an la castelul Banffy din Cluj.

Alături de Corina Chiriac a suținut un moment artistic dedicat muzicii uşoare româneşti a anilor ‘70 – ’80.

La final, artista a plâns de fericire și de emoții, după ce a realizat că tineri de la festival erau la curent cu versurile melodiilor sale. Ea a declarat că tocmai și-a dat seama că a devenit nemuritoare.

 

 

Alături de Angela Similea și Corina Chiriac, Mirabela Dauer a fost una dintre cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii ’70-’80

 

Supranumită și una dintre vocile celebre ale Epocii de Aur, Mirabela Dauer a fost idolul românilor şi continuă să o facă şi în prezent.

 Celebra artistă a debutat în muzică în 1963, iar până la 72 de ani se poate lăuda cu o carieră impresionantă: a lansat peste 40 de albume , iar cele mai cunoscute şlagăre se numără "Dormeau pe-o frunză două stele", "De-ar fi să vii", "Ce doar mi-a fost de ochii tăi". 

 

 

Mirabela Dauer a vrut să ia calea călugăriei

 

Artista a declarat că este evreică și s-a botezat în religia ortodoxă la jumătatea vieții, atunci când a realizat că are mulți prietenii mei orodocși și se gândea că la sfârșitul vieții nu va avea parte de o slujbă cum se cuvine din cauza acestui fapt.

El a mai spus că deși are familie în Israel, s-a înrădăcinat în România și ţine toate sărbătorile, atât creştine, cât şi evreieşti’, a mărturisit Mirabela Dauer, mai demult pentru Click!.

După ce și-a schimbat religia, vedeta s-a gândit să se retragă la o mânăstire, însă nu a dus decizia până la capăt, deși știa deja că locul ei este la Mănăstirea Mălăiești. Vedeta a mai spus că nu regretă nici o clipă că a renunțat la acest gând, din contră, iar fi părut rău dacă ar fi renunțat la cariera ei de-o viață și la dragostea fanilor.

.

Citeşte mai multe despre:   mirabela dauer