Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mioara Roman este DISPERATĂ! „Petre nu mă mai caută. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură” (FOTO)

Mioara Roman este DISPERATĂ! „Petre nu mă mai caută. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură” (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Dec 2018, 15:05

Au trecut 11 ani de când Petre Roman (72 de ani) şi-a luat adio de la Mioara Roman, dar războiul dintre femeile din viaţa lui încă e de actualitate. Fosta soţie se plânge că Silvia Chifiriuc nu-l lasă pe Petre Roman nici măcar să o sune, scrie Click.

Au fost căsătoriţi vreme de 34 de ani. Mioara l-a îndemnat pe Petre să intre în partid, l-a ajutat din punct de vedere financiar şi tot despre ea s-a spus că era soţia care guverna din umbră.

Nici acum nu poate trece peste faptul că a fost părăsită pentru mai tânăra cântăreaţă Silvia Chifiriuc (46 de ani).

”Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate”, ne-a mărturisit Mioara zilele trecute. Este bolnavă şi are nevoie de alinare. ”Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură. Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şos. Chitilei într-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Plătesc o chirie modică”, povesteşte fosta soţie a lui Petre Roman.

În prezent, Mioara Roman se judecă cu RA-APPS încă din martie 2009 pentru chiria vilei din Primvării în care a locuit 25 de ani. Nu are bani nici de avocat!

”Cezar este un avocat tânăr, de 34 de ani, care a ales să mă reprezinte pro bono. În schimb, mi-a cerut să-l învăţ araba”.
 

Citeşte mai multe despre:   mioara roman  -   petre roman  -   oana roman  -   catinca roman