Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cine este misteriosul milionar turc cu care Bianca Drăgușanu l-ar fi înșelat pe Alex Bodi

Cine este misteriosul milionar turc cu care Bianca Drăgușanu l-ar fi înșelat pe Alex Bodi

Un articol de: Adela Iacob - 13 Oct 2020, 12:58

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste extrem de controversată. Blondina și milionarul când se despart, când se împacă iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. În urmă cu mai multe zile, vedeta a fost surprinsă cu ochii vineți, iar în presa tabloidă s-a speculat că situația blondinei se datora bătăilor pe care le-ar fi încasat de la partenerul ei.

Potrivit Playtech.ro, Alex Bodi ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu timp de cinci ore, după ce ar fi aflat că a fost înșelat cu un milionar turc. Surse apropiate ale blondinei, au declarat la rândul lor pentru Impact.to, că vedeta l-ar fi mințit pe soțul ei, în timp ce se afla într-o excursie în Turcia.

 

Milionarul turc, motiv de scandal între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

 

Înainte de a da vestea separării de Bodi, Bianca Drăgușanu a plecat în Turcia, unde s-a întâlnit cu celebrul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, fostul iubit al Ioanei Filimon, dar și al și al Otiliei Bilionera, scrie Playtech.ro.

Când s-au întâlnit față în față, cei doi au vizionat un film romantic și provocator „360 de Zile”, iar blondina a postat câteva imagini în mediul online. La fel s-a întâmplat și cu milionarul turc, ale cărui filmări cu Bianca Drăgușanu au ajuns la Cancan.ro. În timpul șederii sale, ea s-a întâlnit cu un bun prieten, Şıklaroğl. Aceleași surse susțin că între cei doi nu s-a întâmplat nimic, din contră, afaceristul a fost doar un adevărat gentleman și s-a purtat exemplar cu blondina, scrie Playtech.ro

Reîntoarsă în țară însă, Bianca i-ar fi spus lui Alex Bodi că nu a fost acasă la milionarul turc, ce ar fi trebui să o ajute cu achiziționare unor blănuri pentru afacerea ei personală. Bodi însă ar fi descoperit  că Bianca la mințit, iar potrivit surselor, ar fi fost extrem de supărat de cele întâmplate.

„Bianca i-a spus lui Alex că nu a fost la milionarul turc acasă. Numai că, surpriză, el a aflat cu totul și cu totul altceva. A confruntat-o pe Bianca, însă ea a negat. I-a arătat probe, însă ea și atunci a spus că totul e o invenție din partea cuiva care vrea să îi facă rău. Așa că Alex i-a cerut Biancăi să îl sune pe turc, iar în cele din urmă, cei doi bărbați au și ajuns să schimbe câteva cuvinte. După ce a închis telefonul, Alex s-a pus cu bătaia pe Bianca, fără să o mai lase să spună un cuvânt. Și a bătut-o până a lăsat-o leșinată, pur și simplu. S-a oprit când și-a dat seama că e la un pas să o omoare. Nicio femeie care se respectă nu ar sta să îndure așa ceva”, au declarat surse apropiate ale Biancăi, pentru Playtech.ro.