Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Miley Cyrus și Cody Simpson împlinesc o jumătate de an de când sunt împreună. „6 luni cu tine valorează cât o viață cu oricine altcineva” (FOTO)

Miley Cyrus și Cody Simpson împlinesc o jumătate de an de când sunt împreună. „6 luni cu tine valorează cât o viață cu oricine altcineva” (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 01 Apr 2020, 19:09

Miley Cyrus și Cody Simpson împlinesc șase luni de când sunt împreună.

Cei doi au declanșat zvonurile despre relația lor în octombrie 2019, când au fost surprinși în Los Angeles sărutându-se. Aceștia au o relație mai puternică ca oricând și au împlinit o jumătate de an de relație.

Cody Simpson a postat un IstaStory cu Miley Cyrus și a scris următorul mesaj: 6 luni împreună cu tine valorează cât o viață cu oricine altcineva. Te iubesc”.

Mai nou, Miley Cyrus are o emisiune pe Instagram: Bright Minded. Aceasta face un live, la care I se alătură o altă vedetă, în fiecare luni. La această emisiune a participat și Millie Bobby Brown care a mărturisit că a învățat să vorbească cu accent american uitându-se la Hannah Montana.

Millie Bobby Brown a spus că a fost „obsedată” de serial și că știa „fiecare mișcare de dans” din „Hoedown Throwdown” a lui Miley. Ba mai mult, aceasta a sugerat că serialul a inspirit-o și a făcut-o să-și dorească să devină actriță.

 

Citeşte mai multe despre:   Miley Cyrus