Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete NU SE LASĂ! Trăistariu vrea DIN NOU la Eurovision! Încearcă a 10-a oară! (FOTO)

NU SE LASĂ! Trăistariu vrea DIN NOU la Eurovision! Încearcă a 10-a oară! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 28 Dec 2018, 16:09

Mihai Trăistariu (41 de ani) este foarte convins că va da lovitura cu noua sa piesă și că va trece de selecția națională pentru a doua oară în cariera sa pentru a ne reprezenta pe scena mare de la Eurovision.

„Tornero” a fost cea mai tare piesă pe care România a trimis-o vreodată la Eurovision, cea care ne-a clasat pe locul 4 în competiție.

„Și în acest an am ales să merg pe mâna compozitorului Michael James Down, cel care mi-a scris și Heaven sau I won’t surrender. De data asta, piesa Baya e mega ritmată. De fapt, cred că e cea mai dansantă piesă pe care am avut-o vreodată. Te ridică de pe scaun de la primele acorduri”, a scris Trăistariu pe Facebook.

„E a zecea participare, ceea ce reprezintă un record pentru artiștii români. Doar Luminița Anghel mai are nouă participări la activ”, a mai spus artistul, mândru de performanța sa.

După câștigarea locului 4 la Atena, Trăistariu a mai încercat să reprezinte țara, fără succes însă. Acesta a acuzat interese ascunse în selectarea reprezentanților României, fiind convins că juriul are ceva personal cu el.

Alți artiști care își încearcă anul acesta norocul în competiția națională sunt Xonia, Dan Bittman, Nicola și Laura Bretan (câștigătoarea show-ului Românii au talent).

Cele două semifinale în care vor concura 24 de artiști selectați în faza națională Eurovision vor avea loc la Arad și Iași. 

Finala națională, în urma căreia va fi ales reprezentantul României la show-ul de la Tel Aviv, va fi organizată în Capitală.

Tornero - finala Eurovision

Citeşte mai multe despre:   mihai traistariu