Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete RĂZBOIUL ACUZAȚIILOR! Mihai şi Noemi Mitoşeru, VERSIUNI PROPRII despre DIVORȚ! Care e MOTIVUL?

RĂZBOIUL ACUZAȚIILOR! Mihai şi Noemi Mitoşeru, VERSIUNI PROPRII despre DIVORȚ! Care e MOTIVUL?

Un articol de: Andrei Ștefan - 19 Sep 2019, 12:23

Proaspăt despărțit de soția sa, Noemi, Mihai Mitoșeru a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat și de ce a ales să divorțeze.

Se pare că ceea ce i-a separat a fost...obişnuinţa, rutina dintre ei. 

DRAMA DIN SPATELE ZÂMBETULUI! DE CE BOALĂ CRUNTĂ SUFERĂ BIANCA DRĂGUȘANU

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! 

Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! 

De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi!", a declarat Mihai Mitoşeru, conform Spynews.

BOMBĂ: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INELUL PURTAT PE DEGET DE ZÂNA SURPRIZELOR, ANDREEA MARIN!

Și mama vedetei, Camelia Mitoşeru, a avut propria părere despre divorț. 

„Deocamdată, stau în aşteptare, sunt în tatonări. Nu a depus nimic! 'Mai există vreo speranţă între ei? Sufletul de mamă ce vă zice?' Măi, eu vorbesc mereu cu ea la telefon şi-i zic că îmi e dor de ea şi ei îi e dor de mine. Ce să zic, nah, se întâmplă. Nu ştiu, nu ştiu!

Dar ei doi au discutat în perioada aceasta, de când au anunţat că vor să divorţeze?' Da, sigur că da! Şi care este relaţia dintre ei doi acum? Foarte civilizată. Am înţeles! Şi spuneţi că există nişte tatonări care duc spre o posibilă împăcare. Aşa cred!", a spus mama lui Mihai.

Citeşte mai multe despre:   mihai mitoseru