Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mihai Morar, SCRISOARE DE SUFLET pentru învăţătoarea gemenelor sale! „Mâini ocrotitoare…" Soția prezentatorului e DISTRUSĂ!

Mihai Morar, SCRISOARE DE SUFLET pentru învăţătoarea gemenelor sale! „Mâini ocrotitoare…" Soția prezentatorului e DISTRUSĂ!

Un articol de: Alexandra Cismaru - 14 Iun 2019, 16:56

Mihai Morar ne-a obişnuit să fie omul cu vorbele la el.

Recent, prezentatorul a ţinut să-i mulţumească învățătoarei fiicelor sale pentru faptul că le învață la școală drumul în viaţă, după ce Mara şi Cezara au avut serbarea de final de an.

DOLIU LA ''VOCEA ROMÂNIEI''! RÂURI DE LACRIMI PENTRU CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI! CE TRAGEDIE...

Prezentatorul a vrut să scoată în evidenţă faptul că în creşterea unui copil nu doar părinţii sunt piatra de temelie, ci şi învăţătorul are rolul său definitoriu.

OANA ROMAN, UMILITĂ TOTAL! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC! ''ATUNCI CÂND ÎȚI IEI ȚEAPĂ''

„O SIMPLĂ SCRISOARE PENTRU PUR ȘI SIMPLU O ÎNVĂȚĂTOARE. “Mulțumim, învățătoarei. După ce ne-a învățat să zburăm, acum ne înalță spre cer, în lumea largă”. Asta a scris Mara în discursul ei de final de clasa a IV-a. De fapt, în fraza aceasta, e tot ceea ce a făcut această persoană necunoscută lumii pentru fetele mele. Ceea ce face orice dascăl care își iubește meseria. I le-am încredințat pe gemene de la grupa mică și ni le-a făcut mari, gata pentru “școala mare”. Le-a făcut mari. Cu răbdare și cu ochi blânzi. Cu iubire și cu mâini ocrotitoare. Cu responsabilitate și cu mintea limpede. E nedrept, cumva. Lumea vede doar meritul părinților. Și, poate, uită importanța primului dascăl din viața copiilor. Pentru că învățătorul pentru cei mici e ceea ce e apa pentru pietrele râului, ceea ce e vântul pentru corăbii, ceea ce e aerul pentru ce-i viu. Apa modelează, vântul umflă pânzele, aerul e izvorul vieții. De aceea, e nedrept să vorbim despre Mara și Cezara ca fiind “fetele noastre”. Nici pietrele nu sunt doar ale albiei, ci și ale apei. Corăbiile nu sunt doar ale navigatorilor, ci și ale vântului. Viața n-ar fi a oamenilor, dacă n-ar fi și a aerului. Copiii nu sunt doar ai părinților. Sunt și ai primul dascăl din viața lor. Mara și Cezara sunt și ale dumneavoastră, Teacher @oana_raluca_frunzaru.  Fericiți să avem împreună așa copii, Gabriela și Mihai Morar. ❤”, este mesajul special transmis de Mihai Morar învăţătoarei fiicelor sale.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! SMILEY A FOST PĂRĂSIT OFICIAL! DECLARAȚII FĂRĂ PRECEDENT: ''UN MOMENT NEAȘTEPTAT...''

Citeşte mai multe despre:   Mihai Morar