Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete MIHAI CONSTANTINESCU e gata! Au deschis TESTAMENTUL! Nu se mai poate face nimic

MIHAI CONSTANTINESCU e gata! Au deschis TESTAMENTUL! Nu se mai poate face nimic

Un articol de: - 23 Mai 2019, 11:14

Detalii incendiare despre averea cântărețilui Mihai Constantinescu au ieșit de curând la iveală. Puțini sunt cei care știu faptul că artistul nu a avut o situație materială prea bună de-a lungul vieții.

VESTEA TRISTĂ A ZILEI! CARMEN HARRA A PREVĂZUT TOTUL! DA, CHIAR A MURIT

Artistul a suferit mari pierderi materiale în urmă cu câțiva ani. El a rămas fără casă în trecut, în condițiile în care locuia într-o clădire nationalizată, scrie coao.ro. 

În anul 2007, proprietarii acelui imobil au revenit în țară, iar astfel cantaretul a fost obligat sa evacueze locuinta. Era o casa situata pe strada Sandu Aldea, in care artistul locuise peste 20 de ani! Imobilul a fost vandut rapid de catre proprietari.

LACRIMI PENTRU RONA HARTNER! REGRETE ETERNE! S-A ÎNTÂMPLAT DIMINEAȚA

Despre această experiență, cântărețul a vorbit cu multă durere.  

„A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simț că înnebunesc când îmi amintesc. 

Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitanță stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanță decisese că este a altora. 

A PĂRĂSIT 'OBSERVATORUL' ANTENA 1, IAR ACUM POATE FI VĂZUTĂ LA PRO TV! 'A FOST O PROVOCARE, POATE CEA MAI MARE DIN VIAŢA MEA' (FOTO)

Sumă exorbitanță s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus poprire de 33% pe veniturile lunare. Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, a povestit Mihai Constantinescu, in trecut, in cadrul unui interviu.

Citeşte mai multe despre:   mihai constantinescu