Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mihai Bendeac s-a vaccinat împotriva COVID-19. De ce s-a temut actorul cel mai tare

Mihai Bendeac s-a vaccinat împotriva COVID-19. De ce s-a temut actorul cel mai tare

Un articol de: Adela Iacob - 08 Apr 2021, 10:41

Mihai Bendeac și-a învins cea mai mare frică și s-a vaccinat, miercuri, cu serul anti-COVID-19 AstraZeneca, în ciuda controverselor legate de reacțiile adverse ale acestui produs. potrivit Antena 3. 

"A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica", a spus Mihai Bendeac, miercuri, la Antena 3.

El a mai spus: ”Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. Dacă facem un mic efort de imaginație, în cazul în care acest virus ar fi atacat – să spunem – cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?!”.

Mihai Bendeac a  a povestit că toată familia lui s-a infectat după ce a participat la înmormântarea bunicului actorului, care a avut loc la începutul lunii martie 2020.

„La două zile după ce m-am întors din Timişoara, a murit bunicul meu, iar înmormântarea a avut loc pe 11 martie. La câteva zile distanţă, m-a sunat maică-mea şi mi-a zis că la biserica respectivă toţi preoţii, cel de la lumânări, cântăreţii şi alţii, au fost testaţi pozitiv. În total, au fost testate pozitiv peste 20 de persoane. Asta se întâmpla în perioada de început, nu se dăduse nicio ordonanţă cu privire la înmormântări“, a povestit actorul.

Citeşte mai multe despre:   mihai bendeac  -   vaccin anti-COVID