Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Delia Matache, suspectă de coronavirus? Mihai Bendeac a răbufnit! „Aceste sute de oameni pot lua virusul de la ea”

Delia Matache, suspectă de coronavirus? Mihai Bendeac a răbufnit! „Aceste sute de oameni pot lua virusul de la ea”

Un articol de: Adela Iacob - 25 Feb 2020, 10:03
sursa Foto: captura de ecran/YouTube Vedete

Discuție serioasă, la ai iUmor, între Delia și Mihai Bendeac.

Întoarsă proaspăt din Singapore, Delia este luată la rost de actor, care este îngrijorat că diva ar fi putut veni bolnavă.

„Matache, trebuie să am o discuție cu tine”, a încept Mihai Bendeac.

„Vorbim despre coronavirus?”, a întrebat Delia.

„Știi cum sunt de două zile? Te-aștept ca pe un cireș copt. Ai fost în Asia trei săptămâni, au fost trei cazuri acolo unde ai fost tu. În orașul respectiv. Dacă tot Singaporele e mort, c-a tușit ăla, tu – dacă ești infectată cu coronavirus – tu nu știi. Pentru că simptomele apar după două săptămâni. Tu stai cu noi, eu mă duc acasă, deși acasă nu îmbolnăvesc pe nimeni, dar omul ăsta îmbolnăvește o nevastă, un copil”,  a spus Mihai Bendeac, arătând spre Dan Badea și Șerban Copos.

După care, actorul l-a întrebat pe producător dacă își asumă răspunderea în cazul unei infecții cu coronavirus.

„Dumneavoastră vă asumați, ca producător, răspunderea că acest... sunt sute de oameni aici. Public, concurenți și așa mai departe. Aceste sute de oameni pot lua coronavirusul de la ea, să o ducă mai departe”, a vrut să puncteze Mihai Bendeac.

Delia i-a spus să înceteze cu glumele, dar acesta a recunoscut că nu glumește. După care, diva l-a înștiințat că virusul nu te omoară dacă nu ai 80 de ani și  pneumonie.  Mihai Bendeac a contrazis-o, spunândui că a murit chiar și un bărbat de 36 de ani.

Citeşte mai multe despre:   Delia  -   Mihai Bendeac