Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete MIHAI BENDEAC a dezvăluit DRAMA NEȘTIUTĂ! Fanii sunt DIPERAȚI! 'Altminteri, mori acum'

MIHAI BENDEAC a dezvăluit DRAMA NEȘTIUTĂ! Fanii sunt DIPERAȚI! 'Altminteri, mori acum'

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Apr 2019, 16:16

Mihai Bendeac, a publicat recent, pe pagina de Facebook, un mesaj în care povestește cum a fost nevoit ani la rândul să trăiască cu depresia.

„NU sunt ateu! Din contra… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viaţă m-a împins la întrebări şi căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică şi incontestabilă constantă).

GATA, FLORIN PIERSIC A DISPĂRUT! ROMÂNII AU AJUNS ÎN LACRIMI LA SPITAL...

Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă. Şi, în urma reacţiilor de după ultimul episod „Băieţi de oraş”, consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunţa la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioşii ortodocşi. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veşnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generaţii întregi pentru o „greşeală” a cuiva…

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ANUNȚAT DEZASTRUL: MARELE MĂCEL VA AVEA LOC DE PAȘTE

Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă faţă de orice fiinţă, în dreptate. Asta e religia mea. Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă ştiu. Şi mi-am sacrificat totul pentru ea: viaţă, familie, sănătate. Fă ce iubeşti până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

ȘOC ÎN SHOWBIZ! SFÂRȘIT PENTRU TEO TRANDAFIR! DE DATA ASTA, E ADEVĂRAT!

Citeşte mai multe despre:   mihai bendeac