Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mihai Bendeac a dat vestea cea mare! Și-a găsit jumătatea și se însoară

Mihai Bendeac a dat vestea cea mare! Și-a găsit jumătatea și se însoară

Un articol de: Adela Iacob - 27 Iun 2020, 16:42

Mihai Bendeac, burlac convins și-a surprins fanii cu o veste bombă. Actorul a postat o fotografie cu o femeie și a scris că se însoară. 

Totuși, la o privire mai atentă, fanii și-au dat seama că este versiunea lui feminină, făcută cu ajutorul unei aplicații speciale. Fanii lui au fost plăcut surprinși și s-au amuzat pe cinste după ce au văzut-o pe „aleasa” lui Mihai Bendeac.

 

 

 

Mihai Bendeac a avut numeroase relații de-a lungul timpului, însă niciuna nu l-a făcut pe actor să adreseze celebra întrebare „Vrei să fii soția mea?”, asta până acum. Ultima postare a lui Mihai Bendeac i-a surprins inițial pe fani. Aceasta a publicat o fotografie cu o femeie, în dreptul căreia a scris „Mă însor”.

Însă, respectiva femeie s-a dovedit a fi varianta sa feminină, lucru pe care fanii nu l-au observat la început. Aceștia au început să îl felicite și să îi transmită numai urări de bine, dar, la o privire mai amănunțită, au realizat că cea din imagine este însuși actorul. Ba chiar au și găsit fotografia care a fost editată.

 

 

 

 

 

Prin urmare, Mihai Bendeac rămâne focusat pe carieră. Ba chiar a hotărât de la o vârstă fragedă că nu va avea copii.

„Dintotdeauna am fost setat pe ideea de carieră și pe ideea de a nu avea copii. Am hotărât asta de la 18 ani. Toată lumea îmi zicea că o să treacă timpul și o să îmi schimb părerea, dar din contră, ideea asta s-a clădit tot mai bine. Am avut norocul să îl am pe frate-meu, care s-a născut când aveam 17 ani jumate. A fost ca și cum aș fi avut un copil. Mi-am dat seama că, dacă aș fi fost tată, aș fi fost unul destul de bun”, a declarat Mihai Bendeac la un moment dat.

 

 

De ce nu s-a căsătorit Mihai Bendeac până acum

 

 

Motivul a fost spus chiar de celebrul actor, pe contul personal de Instagram, scrie A1.ro.

„Să fie frumos, să fie deștept, să fie citit... cu o nesmțire ieșită din comun, multe dintre ele nereprezentând nimic altceva decât corpul fizic. Am rămas necăsătorit până la 36 de ani și hai să zicem că totuși am avut tot felul de tentații și am cunoscut un număr de persoane de sex feminin. Bărbatul se plictisește de fizicul unei femei după maxim 24 de ore, părerea mea. Dacă este un bărbat inteligent, după 14 de ore se plictisește, oricine ar fi. Dar în rest nu ai nimic și aveți pretenții. (...) Și când spun că nu au nimic, nu mă refer la ceva material, decât de haine (...) ce să vorbească un bărbat cu tine. Atunci când doi oameni stabilesc o conexiune fiecare vine și pune pe masă ceva. Vine el și spune uite sunt destul de estetic din punct de vedere fizic, am bani, am o profesie, tu ce pui pe masă? Tu vii cu pretenții? Omul acesta are și el niște preocupări, în afară de rimel, machiaj”, spune Mihai Bendeac în postarea de pe Instastory, potrivit sursei citate anterior.

Chiar dacă a cunoscut numeroase femei frumoase, Bendeac a decis să rămână burlac. Să nu uităm că actorul are și un tatuaj pe inelarul de la mâna stângă, în dreptul căruia scrie „niciodată”. Deși s-a logodit în trecut cu una dintre marile lui iubiri, cunoscuta actriță Andreea Vasile, Mihai a rămas burlac până acum.

 

Citeşte mai multe despre:   mihai bendeac