Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mihai Albu, supărat că Iulia nu îi dă voie să-și vizite fetița. Ce îi spune vedeta fiicei despre tatăl ei

Mihai Albu, supărat că Iulia nu îi dă voie să-și vizite fetița. Ce îi spune vedeta fiicei despre tatăl ei

Un articol de: Adela Iacob - 14 Mai 2020, 13:57

Mihai Albu s-a declarat extrem de supărat, după ce, în ultimele două luni, fosta sa soție nu i-a dat voie să își vadă fetița.

Creatorul de modă a luat decizia să apeleze la autorități data viitoare când Iulia nu-i va permite să își vizite fiica.

 

Iulia Albu nu îi dă voie fiicei să vorbească cu Mihai Albu

 

 În punctul de vedere pe care l-a oferit publicației cancan.ro, el a susținut că fiica lui a fost manipulată de mama, care i-ar fi spus că el a contractat virusul. În plus, fetița l-a anunțat că se vor vedea abia în luna august.

Mihai Albu s-a mai plâns și de faptul că nu îi este permis să o sune pe Mikaela când dorește și trebuie să o contacteze mai întâi pe Iulia, pentru a-i da fetița la telefon.

 

 

Mihai o acuză pe Iulia că încearcă să o îndepărteze pe fetiță de el cu orice preț, în condițiile în care el nu ar fi riscat să o caute dacă ar fi manifestat vreun simptom de COVID-19.  

 

"I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo'', a povestit Mihai Albu pentru sursa citată. 

 

 

Ultima întâlnire a lui Mihai Albu cu fiica lui a avut loc în fața blocului

 

Duminica trecută, creatorul de modă a postat un mesaj pe Facebook în care a dezvăluit că i s-a permis să o vadă pe fetiță o oră și jumătate, în fața blocului, după o perioadă de 63 de zile în care i-a cerut fostei soții acordul și nu l-a primit.

Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media...Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei”, a scris Mihai Albu.

 

 

 

Mihai Albu nu a întârziat niciodată cu plata pensiei alimentare

 


Designerul a făcut lumină și în cazul zvonurilor care circulă în presă, că el nu ar fi achitat pensia alimentară a copilului.

Albu a spus că nu are nici măcar o restanță la contribuția financiară care i se cuvine fetei și, mai mult decât atât a spus că este implicat și în alte cumpărături și cheltuieli pe care le presupun creșterea unui copil.

El a negat și că ar încerca să se afirme prin aceste scandaluri, deoarece numele Albu a făcut-o celebră pe Iulia, cel cu care a și rămas după divorț, lucru pe care Mihai îl regretă.

În plus, Albu s-a simțit lezat de faptul că fosta sa soție a spus despre el că este penibil, în condițiile în care ea a apărut cu o găină la subraț și o mătură în cap.

 


Designerul își îngrijește mama foarte bătrână și extrem de bolnavă

 

După ce mama designerului în vârstă de 92 a căzut și a fost operată de 3 ori, designerul a adus-o în casa lui pentru a o îngriji.

“Eu am grijă exclusiv de mama și mereu am avut. Mama stă cu mine în casă. Și ea a avut grijă de mine o viață întreagă” a spus Mihai Albu.

 

Citeşte mai multe despre:   mihai albu  -   iulia albu