Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA Mihaelei Tatu. Vedeta a trecut prin momente cumplite: "10 zile nu am vorbit..."

DRAMA Mihaelei Tatu. Vedeta a trecut prin momente cumplite: "10 zile nu am vorbit..."

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Mai 2019, 13:16

Mihaela Tatu a trecut printr-o perioada foarte grea. Însă, recent a găsit răspunsul la o întrebare care o măcina de un an. 

Vedeta a primit cadou de la fiica ei 10 zile de recreere, 10 zile în care a putut să se confrunte cu ea însăşi şi, în a opta zi, a găsit răspunsul la întrebarea care nu o lăsa să aibă linişte. Nu a vrut să spună clar despre ce e vorba, dar a dezvăluit ce concluzie a tras: că totul vine şi pleacă, relatează spunews.ro.

"Am primit cadou de la fiica mea, de pe 3 până pe 14 aprilie, eu am fost la un soi de meditaţie. Un proces de autocunoaştere în care nu ai voie să vorbeşti, să ai contact vizual, să îmbătrâneşti. 10 zile nu am vorbit. În concedii, dacă mă duc la mare sau la munte, sunt atât de copleşită de natură încât nu vorbes. În a opta zi am găsit răspunsul la întrebarea pe care mi-am pus-o anul trecut. În momentul în care găseşti răspuns la nedumeririle tale... pentru asta îţi trebuie disciplină. Dialogul acela interior îl strângi şi îţi dai seama că totul vine şi trece. Este o chestie foarte personală, de ce s-a întâmplat ceva într-o perioadă.", a mărturisit Mihaela Tatu la o emisiune tv. 

Fosta prezentatoare a pierdut o ființă extrem de dragă ei, care i-a fost prieten fidel timp de peste un deceniu. Câinele ei, Gore, pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, a murit după ce împlinise recent 12 ani. Această pierdere i-a amintit şi de sora ei, care s-a stins din viaţă în luna decembrie a anului 2018. 

"Într-o săptămână mi-a murit sora, în aceeaşi săptămână, m-am operat. Totul e trecător, vine şi pleacă. Mi-a murit câinele acum o săptămână. Am simţit că s-a rupt ceva din mine. Mi-am dat seama că 12 ani am fost fericiţi împreună,  am avut o viaţă frumoasă. A trăit atât cât a trebuit.", a mai spus Mihaela Tatu. 

Citeşte mai multe despre:   mihaela tatu  -   drama  -   momente grele