Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A SPUS ADEVĂRUL! Mihaela Rădulescu RUPE TĂCEREA despre IUBITUL EI! ''Eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, mi s-a părut o golăneală! Ăsta este Felix Baumgartner!'' (GALERIE FOTO)

A SPUS ADEVĂRUL! Mihaela Rădulescu RUPE TĂCEREA despre IUBITUL EI! ''Eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, mi s-a părut o golăneală! Ăsta este Felix Baumgartner!'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Feb 2019, 08:44

Mihaela Rădulescu l-a cunoscut pe renumitul sportiv austriac luându-i un interviu.

Prezentatoarea emisiunii „Ferma” trăiește, de aproape 5 ani, o frumoasă poveste de iubire alături de Felix Baumgartner.

„Eu nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, doar îl admiram ca sportiv. În plus, citisem despre el că este un mare Don Juan, iar eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, playboy, pentru că știu că e din start o luptă pierdută să vrei să schimbi un asemenea om. Eu nu aveam niciun plan și, ca drept dovadă că omul era într-adevăr așa cum se spunea despre el, nici nu am apucat să mă asez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât”, a declarat Mihaela, citează Perfecte.ro

Diva de la Monaco nu i-a dat sportivului numărul său de telefon, dar acesta a făcut rost de el, până la urmă. Doar că numărul era... greșit. 

„A doua zi, la eveniment, când erau toți oamenii adunați, el a venit glonț la mine și m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor. Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”! Ăsta este Felix Baumgartner! Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real”, a mai spus Mihaela Rădulescu despre singurul om din lume care a sărit cu parașuta din stratosferă.

Citeşte mai multe despre:   Felix Baumgartner  -   mihaela radulescu