Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mihaela Rădulescu DEZVĂLUIE ce se întâmplă la FERMĂ când camerele de filmat sunt oprite. Mulți bănuiau asta!

Mihaela Rădulescu DEZVĂLUIE ce se întâmplă la FERMĂ când camerele de filmat sunt oprite. Mulți bănuiau asta!

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Feb 2019, 11:51

Mihaela Rădulescu a povestit câteva detalii de culise despre „Ferma” de la PRO TV. Prezentatoarea a mărturisit ce se întâmplă când camerele de filmat se opresc.


„Am făcut tura completă a tuturor încăperilor în care a fost instalată aparatura de televiziune pentru un reality show – e NASA reloaded! 
Pereți întregi de monitoare, zeci de oameni cu căști pe urechi, care ascultă, în ture, tot ce se vorbește în casă și loghează momentele importante, camere pline cu aparatură pentru sunet, editare, camere independente, lumini, baterii, cabluri… 


Practic, e o stație de televiziune mutată integral în creierii munților, cu peste 100 de oameni care muncesc zi și noapte (…), mai ales că am avut săptămâni în șir de zăpadă abundentă, întreruperi de curent, fără semnal. 


Am venit zile în șir în Ferma doar în mașina cu plug, nu se putea ajunge cu nimic altceva de unde stau eu la Ferma”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.


„V-aș povesti în neștire despre tonele de peripeții prin care am trecut noi toți, nu concurenții, și pe care voi nu le vedeți la televizor. Incredibil de greu acest proiect, dar uite că a meritat – suntem lideri de audiență din prima săptămână și publicul nu mai vrea să plece din Ferma. 


Le sunt foarte recunoscătoare, în numele tuturor celor care muncim aici, fără absolut nicio zi de pauză de când am venit”, a mai scris Răduleasca.

Citeşte mai multe despre:   mihaela radulescu  -   ferma vedetelor